Afbeelding
#KoopLokaal

Hij maait u (ge)niet, geen tuin is te moeilijk voor Roboxmeer!

Algemeen 37 keer gelezen

BOXMEER | Roboxmeer, voorheen Kocken Robotmaaiers - Westerbeek, is begin augustus al weer 2 jaar gevestigd aan de Beugenseweg 53B op het terrein van Tuin-en Bestrating Boxmeer. Specialisatie in advies, verkoop, installatie en onderhoud van robotmaaiers is de weg die het bedrijf vanaf 2007 ingeslagen is. Na 55 jaar dus verplaatst naar Boxmeer en ja tevens de naam gewijzigd passend bij onze specialisatie en de vestigingsplaats: Roboxmeer alles duidelijk in één woord en gemakkelijk te vinden op sociaal media.

Een goed advies en de juiste keuze van het type robotmaaier passend in de bestaande of nieuw aan te leggen tuin maakt het een specialisatie. ‘Dit kun je er niet zomaar even bijdoen’, aldus Anton Kocken eigenaar, verkoper, installateur en monteur van Roboxmeer. Grasmaaien loopt al meer dan 60 jaar als een rode draad door ons bedrijf. Eerst met het paard, daarna met de traktoren, gevolgd door de hand-motor-en zitmaaiers en nu puur met robotmaaiers.

Aan de Beugenseweg te Boxmeer bent u, liefst op afspraak, van harte welkom en kunt uw de verschillende types van het huismerk Robomow gedemonstreerd zien. Aansluitend of meteen een afspraak in uw tuin is voor ons een vast gegeven en geen tuin is voor ons te moeilijk. Meerdere gazons en alleen te bereiken door de tuindeur, schutting of over de oprit, geen probleem. In samenwerking met Tuin-en Bestrating Boxmeer verzorgen wij het complete plaatje tot en met een aanpassing in uw schutting zodat de robotmaaier de weg naar de voortuin heen en terug ook weet te vinden en veilig in uw achtertuin gaat laden. Voor ons geldt: hij maait u (ge)niet!

Ook een tuin met smalle stukken en veel perken is voor Robomow geen probleem, na een aantal op en neer bewegingen verplaatst de robotmaaier zich nl. 3 meter en maait daar verder. Als je dan voor het nieuwe RK type kiest met het dubbele messensysteem kiest maait hij meteen 42 cm en voorkomt spoorvorming door vaak op en naar maaien. Op dit moment testen we ook de eerste robotmaaier waarbij de installatie van de perimeterdraad niet meer nodig is, dat wordt de toekomst. Interesse in een demonstratie? Laat het weten.

De verplaatsing naar Boxmeer heeft tevens gezorgd dat we centraler zitten doordat we kort bij de afslag A77/ A73 zitten we zijn zo in Nijmegen maar ook snel in Venlo en bijvoorbeeld Uden. Een gevolg hiervan is ook dat we uitbreiding zoeken voor het onderhoud in onze werkplaats. Interesse in deze techniek en met ons mee te groeien? Laat het weten en maak een afspraak 06-53652406

Uit de krant

Uit de krant