Vrijwilligers (van het JOC) delen een traktatie uit, gesponsord door PLUS Verbeeten. De wandelaars krijgen zo elke dag iets gezonds en lekkers.
Vrijwilligers (van het JOC) delen een traktatie uit, gesponsord door PLUS Verbeeten. De wandelaars krijgen zo elke dag iets gezonds en lekkers.

Hoeveel kilometer ga jij lopen bij de Wandel4daagse?

Event 1.059 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Haal de wandelschoenen maar vast uit de kast want de Wandel4daagse van Vierlingsbeek en Groeningen staat weer in de agenda. Van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni kan iedereen weer lekker kilometers maken terwijl er wordt genoten van de prachtige omgeving. Bijzonder aan de Wandel4daagse is dat te lopen afstand niet vast staat.

Wie zich inschrijft voor de Wandel4daagse Vierlingsbeek & Groeningen kan kiezen tussen afstanden van vijf, tien of vijftien kilometer. Maar, “als je wilt kun je elke dag een andere afstand kiezen”, vertelt de organisatie. “Dus je bent niet verplicht om elke dag dezelfde afstand te lopen”. Belangrijk is wel dat je iedere doordeweekse dag voor 21:00 gefinisht bent, en in het weekend voor 17:00 uur. Starten mag respectievelijk vanaf 17:30 en 13:00 uur. De start en finish bevinden zich bij Gryphus.

Mede dankzij de sponsoring van PLUS Verbeeten, net als voorgaande jaren, kost deelname €6,00 of een volle PLUSpunten spaarkaart. De opbrengst van het evenement gaat naar jeugd- en jongerenwerk in Vierlingsbeek en Groeningen. De startkaarten zijn te koop bij PLUS Verbeeten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant