Afbeelding

Word jij de nieuwe redacteur van Talvi Mediacentrum?!

Algemeen 2.706 keer gelezen

REGIO | Talvi Mediacentrum is in Noordoost-Brabant op zoek naar een nieuwe redacteur. Wil jij meewerken aan het laatste nieuws in jouw buurt? We zoeken een redacteur die altijd op de hoogte is van wat er speelt en snel kan schakelen wanneer er iets interessants gebeurt.

Als redacteur zet je nieuws en verhalen om naar leuke en interessante content voor onze kranten en nieuwssites. Of het nu gaat over bouwprojecten, gemeenteraadupdates of inspirerende buurtinitiatieven, jij bent erbij!

Samen met een enthousiast team werk je op verschillende locaties en draag je bij aan de inhoud, vorm en groei van onze weekbladen, waaronder Stadskrant Veghel, Udens Weekblad, Weekblad Regio Oss, Bossche Omroep de De Maasdriehoek. Je speelt een centrale rol in redactionele werkzaamheden en schakelt ook freelance redacteuren en fotografen in.

Dit vragen we van jou
Voor deze functie is een HBO werk- en denkniveau met journalistieke achtergrond vereist. Je kunt vlot schrijven en bent bekend met opmaak, fotografie en computertoepassingen. Een rijbewijs en auto zijn noodzakelijk vanwege jouw flexibele inzet, inclusief weekend- en avondwerk.
Interesse in regionaal nieuws en een gezonde dosis humor, zelfs als je wat onder druk staat, zijn cruciaal. Als je klaar bent om je mouwen op te stropen en je passie voor journalistiek te combineren met creativiteit en flexibiliteit, dan is dit de functie voor jou!

Wat wij jou bieden!
Bij ons kun je als redacteur rekenen op een marktconform salaris, aangepast aan jouw ervaring. Je krijgt een laptop en mobiele telefoon ter beschikking gesteld. De mogelijkheid om flexibel te werken, zowel thuis als op ons kantoor, behoort tot de voordelen van deze rol. Bovendien biedt deze functie veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk naar eigen inzicht uit te voeren.

Interesse?
De gehele vacaturetekst vind je hier. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jeroen van der Horst via jeroen@talvimediacentrum.nl of 06 38 69 34 18.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant