Adverteren in de Maas- en Niersbode

Wanneer je jouw doelgroep wilt bereiken in Boxmeer, Cuijk en Gennep, is adverteren in De Maas- en Niersbode de beste optie. De Maas- en Niersbode is namelijk de meest gelezen krant in deze regio.

Met de Maas-en Niersbode editie bereik je een breed publiek in Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave en Mill. Bovendien hebben we online een groot bereik via onze lokale nieuwswebsite www.kliknieuwsmaasenniersbode.nl, met een gemiddelde van 16.500 pageviews per maand. Hierdoor krijgt jouw advertentie of nieuwsbericht extra attentiewaarde.

Of je nu een advertentie wilt plaatsen of gewoon benieuwd bent naar de mogelijkheden, wij staan voor je klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen!


Adverteren in Maas- en Niersbode

Meer informatie over adverteren?

Als je meer informatie wilt over adverteren in De Maas- en Niersbode,
neem dan gerust contact met ons op via info@talvimediacentrum.nl
of telefonisch via T. 0485 - 745 380
(op werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur).
Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Of je nu de voorkeur geeft aan adverteren in de krant of online, wij bieden de juiste opties voor jou in Boxmeer en omgeving. Met De Maas- en Niersbode bereik je een groot publiek via onze krant en online via onze lokale nieuwswebsite. Onze advertentiemogelijkheden zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat jouw boodschap op de meest effectieve manier wordt overgebracht.

Breder publiek bereiken?

Als je een breed publiek in Boxmeer en omgeving wilt bereiken, dan is adverteren in De Maas- en Niersbode een logische keuze.
Ons huis-aan-huisblad heeft een oplage van 47.500 exemplaren en is de ideale manier om wekelijks een groot aantal inwoners van Boxmeer, Cuijk en Gennep lokaal te bereiken via advertenties en redactionele artikelen.

Daarnaast heeft onze lokale nieuwswebsite, Kliknieuwsdemaasenniersbode.nl, maandelijks meer dan 16.500 pageviews, waardoor je een groot aantal mensen bereikt in de regio. Door te adverteren in De Maas- en Niersbode en online via onze nieuwswebsite, ben je verzekerd van een groot bereik en effectieve advertentiemogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.

Maas- en Niersbode in het kort:

• Oplage krant: 47.500 exemplaren
• Verspreidingsgebied: Boxmeer, Cuijk, Gennep en omstreken
• Verschijningsdag: dinsdag
• Nieuwssite kliknieuwsmaasenniersbode.nl: 16.500 pageviews per maand

Adverteren in Boxmeer en omgeving?

Kies dan voor De Maas- en Niersbode. Onze adviseurs staan klaar om je persoonlijk verder te helpen. Na een gesprek over jouw wensen, ontvang je van hen een voorstel op maat. Vanaf dat moment nemen ze al het werk voor je uit handen.

Let op: de deadline voor het aanleveren van jouw advertentie is elke maandag om 12.00 uur.
Je kunt de aanleverspecificaties vinden op onze website.
Je advertentie kun je vervolgens aanleveren via hier.
Aanleveren via: advertenties@demaasdriehoek.nl.

Talvi Mediacentrum

We heten je graag welkom op ons kantoor bij Talvi Mediacentrum. Het is mogelijk om op afspraak langs te komen en we helpen je graag verder met al jouw vragen over adverteren in Boxmeer en omgeving. Ons kantoor is gevestigd aan de Steenstraat 117 in Boxmeer.kantoor van Talvi Mediacentrum aan de Steenstraat 117 in Boxmeer


Adverteren in een groter gebied

Als je graag een groter bereik wilt hebben voor jouw advertentie, dan kunnen wij je helpen om deze ook onder de aandacht te brengen in andere regio's. We kunnen je advertentie ook laten verschijnen in andere gebieden, zoals Oss, Uden, Veghel en Gemeente Den Bosch. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Diensten van Talvi Mediacentrum

Talvi Mediacentrum is niet alleen de uitgever van De Maas- en Niersbode, maar biedt ook nog veel meer mogelijkheden voor jouw onderneming. Als lokale verbinder bieden we een totaaloplossing voor bedrijven. Zo kunnen wij jou helpen met het maken van websites, het beheren van jouw socialmediakanalen, het vormgeven van jouw huisstijl en het promoten van jouw onderneming. Wil je meer informatie? Lees dan onze mediabrochure.