JVC Cuijk boekte een belangrijke zege op SKV.
JVC Cuijk boekte een belangrijke zege op SKV. Archieffoto: Gerno de Haas

JVC Cuijk vindt aansluiting met subtop: ‘Het begint er op te lijken’

Voetbal 613 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk heeft zaterdag een kleine overwinning geboekt op subtopper SKV Wageningen. Door de 1-0 winst kunnen de Cuijkenaren weer naar boven kijken. “Dit was een heerlijke teamprestatie”, roemde trainer Dennis Straatman zijn elftal.

Een dominant JVC creëerde enkele kansen en opende via Ali Özdemir de score. De dit seizoen gemakkelijk scorende aanvaller schoot vanaf dertig meer raak. “Daarna kregen we nog een paar grote kansen op 2-0, maar wisten we ons helaas niet te belonen.”

Dit was een heerlijke teamprestatie

Uitblinkende doelman
Na rust was SKV de bovenliggende partij. Boris van den Berg redde knap op een laag afstandsschot en pakte een 1-op-1 met een spits van de tegenstander. “De tweede helft hebben we echt een grote teamprestatie geleverd, met Boris als uitblinker. Dit zijn heerlijke punten.”

Aansluiting
JVC Cuijk heeft door de winst de aansluiting met de top-drie gevonden. Het gat met WAVV, zaterdag in Wageningen de volgende tegenstander, bedraagt twee punten. “We zijn nu al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Het begint er op te lijken”, aldus Straatman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant