Voor energiebesparende tips, trucs en tochtstrips opent het Energiecafé zaterdagmiddag de deuren in Mook.
Voor energiebesparende tips, trucs en tochtstrips opent het Energiecafé zaterdagmiddag de deuren in Mook. Foto: Maasburen.nl

Energiecafé deelnemer energiebesparingsactie Samen de winter door

Wonen 194 keer gelezen

MOOK | Het Energiecafé stimuleert de energiebesparingsactie Samen de winter door. De organisatie met klimaatburgemeester Rolf van der Kemp aan het roer houdt zaterdag 19 november een bijeenkomst in ‘t Môks Café. 

“Er zijn steeds meer mensen die hun energierekening nauwelijks kunnen betalen of een steeds groter gedeelte van hun inkomen hieraan zien opgaan,” zegt Rolf van der Kemp, “De tijd dringt want de wintermaanden komen eraan. De overheid helpt, maar dat is voor veel mensen helaas niet genoeg. Juist zij zijn gebaat bij tips die weinig tot geen geld kosten, maar wel direct resultaat opleveren.”
De bijeenkomst op 19 november is bedoeld om mensen laagdrempelig op weg te helpen. Om bewoners komende winter te ondersteunen om grip te krijgen op hun energierekening, wordt een start-evenement georganiseerd ‘Samen de winter door’ .Op 19 november laat het Energiecafé Mook en Middelaar zien hoe men de meest eenvoudige en effectieve maatregelen om energie te besparen, zèlf kan uitvoeren. Voor bewoners van Mook en Middelaar die dorpsgenoten daarbij willen helpen, zijn energiebesparende producten beschikbaar. Kom voor de actie en uitleg zaterdag van 13.30 tot 15.00 uur naar ‘t Moks Café. Zie www.energiecafemookenmiddelaar.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant