Bij Van Summeren krijg je nu vijf geraniums voor slechts zes euro.
Bij Van Summeren krijg je nu vijf geraniums voor slechts zes euro.

Bij Van Summeren begint het voorjaar met Pasen

Algemeen 990 keer gelezen

OVERASSELT | Midden in het centrum van Overasselt bevindt zich de groenten- en bloemenwinkel van Marco Van Summeren. Marco kweekt al vele jaren zelf een groot assortiment tuinplanten. Hij heeft zicht gespecialiseerd in geraniums in vele kleuren, zowel staande- als hanggeraniums. Deze kosten bij Tuinplantenkwekerij Van Summeren het hele seizoen slechts 6 euro voor 5 stuks! 

Verder is er een groot assortiment aan hangpotten en kuipplanten in vele kleuren en maten om uw tuin of terras een fleurig aanzicht te geven. Ook voor al uw stekperkgoed, zoals bijvoorbeeld Scavola, Bacopa, Verbena, Surfinia en Sanvatalia, heeft u een grote keus in vele kleuren.

Tuinplantenkwekerij?
Van Summeren is leverancier van Culvita potgrond wat uw planten beter laat groeien en bloeien. Het product is bekend van de SBS-programma De Grote Tuinverbouwing. De verkoop start vanaf tweede paasdag. Tuinplantenkwekerij Van Summeren vindt u aan de Hoogstraat 24 in Overasselt en is in de maanden april, mei en juni 7 dagen per week geopend van 09:00 tot 18:00 uur.

Tuinplantenkwekerij Van Summeren is gevestigd aan Hoogstraat 24 in Overasselt. Tel: 024 6221537.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant