De ooievaars in Gennep nodigen uit voor leuke verhalen. Schrijf ook en ding mee in de wedstrijd. (Foto: Webcam gemeente Gennep)
De ooievaars in Gennep nodigen uit voor leuke verhalen. Schrijf ook en ding mee in de wedstrijd. (Foto: Webcam gemeente Gennep) Foto: Gemeente Gennep

Wordt jouw inzending het mooiste ooievaarsverhaal?

Human Interest 254 keer gelezen

GENNEP | Opnieuw hebben de ooievaars op het stadhuis van Gennep een gezinnetje gesticht. De eerste kuikens zijn uit de eieren gekropen en worden verzorgd door het ouderpaar. Op de Markt kun je de volwassen ooievaars horen. De webcam biedt je een blik in de ooievaarskraamkamer. Om de geboorte te vieren bedacht Tourist Info Gennep een verhalenwedstrijd met als onderwerp ‘De ooievaar’. 

Iedereen (volwassenen en kinderen) die wil meedingen in de wedstrijd om het leukste en beste ooievaarsverhaal mag zijn of haar verhaal van maximaal 300 woorden, met of zonder tekening inzenden naar Tourist Info Gennep. De verhalen kunnen tot en met zaterdag 18 mei ingeleverd worden. Denk er aan om naam, leeftijd en telefoonnummer te vermelden bij de inzending.  Uit alle verhalen zullen in elke leeftijdscategorie de meest mooie, bijzondere of fantasierijke worden uitgekozen door auteur Paul Rongen, bekend van de Doordenkers in de Maas en Niersbode.

De prijsuitreiking van de Ooievaars-verhalenwedstrijd is direct na het Ooievaarsringen bij de Tourist Info in Gennep. De datum is nog niet bekend. Voor een impressie en misschien wel inspiratie zie www.visitgennep.nl/ooievaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant