Martijn: "We hebben de ingang verzet. Hij is wat naar voren gehaald zodat als je binnenkomt je oog direct valt op de bomen."
Martijn: "We hebben de ingang verzet. Hij is wat naar voren gehaald zodat als je binnenkomt je oog direct valt op de bomen."

Van de Hulsbeek is helemaal klaar voor de lente

Algemeen 1.017 keer gelezen

WANROIJ | Tuincentrum van de Hulsbeek is weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Martijn van de Hulsbeek: “na het seizoen van 2023 hebben wij natuurlijk niet stil gezeten. Vorig jaar lag de nadruk op de winkel binnen. Kleine veranderingen zullen blijven maar het grote geheel is nu goed.”

“Wellicht ben je al bij ons geweest en heb je gezien dat we buiten ook flink hebben aangepakt.”, vervolgt hij. “We hebben de ingang verzet. Hij is wat naar voren gehaald zodat als je binnenkomt je oog direct valt op de bomen die we op voorraad hebben. Naast de ingang zullen we nog een vaste planten border maken. Dat zal in de loop van het seizoen gebeuren.”

De eigenaar van het Wanroijse tuincentrum vertelt ook de vijverplanten te hebben verzet en de regentonnenhoek ook wat te hebben aangepast en uitgebreid. “We hebben sinds dit jaar een 50% hoek buiten. Daar staan planten en tuinaccessoires zoals buitenornamenten, die uit het assortiment zijn.” Afgelopen weken zijn Martijn en zijn collega’s vooral bezig geweest om de planten tafels schoon te maken en netjes in te richten. “Alles is weer spik en span voor het nieuwe tuinseizoen.”

Ideaal weer voor tuinieren
Tuincentrum van de Hulsbeek opent elk jaar op tweede paasdag haar deuren. In de maanden maart en april is het namelijk ideaal om in de tuin bezig te zijn. Wortels kunnen zich dan nog goed hechten in de grond waardoor je in de zomer kunt genieten van je mooie tuin.
“Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van je tuin, je vijver en we hebben een uitgebreide dierenafdeling. Persoonlijke service en kwaliteit vinden wij heel belangrijk,” aldus Martijn.

Wil je met Pasen aan de slag? Kom dan langs bij Tuincentrum van de Hulsbeek, tweede paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. “Als extraatje dit jaar, zullen wij op Koningsdag ook onze deuren openen van 10.00 tot 16.00 uur.”, besluit Martijn. Voor meer informatie over onze winkel kijk je op Tuincentrumvandehulsbeek.nl of volg ons op facebook of Instagram.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant