Wandelen voor de rolstoelbus. Dit exemplaar ging enkele jaren geleden helaas in vlammen op.
Wandelen voor de rolstoelbus. Dit exemplaar ging enkele jaren geleden helaas in vlammen op. Foto: Jos Gröniger

Norbertus wandeltocht voor rolstoelbus op paaszaterdag

Algemeen 859 keer gelezen

GENNEP | Wandelliefhebbers kunnen op paaszaterdag 30 maart terecht in Gennep voor de Norbertus wandeltocht van Stichting Vrienden van Norbertus. De wandeltocht voert langs de oevers van de Maas en door het natuurgebied in Noord-Limburg. Startplaats en tevens eindpunt is het restaurant van Zorgcentrum Norbertushof aan de Kleermakersgroes in Gennep. 

Iedereen die graag wandelt is welkom om deel te nemen aan deze sponsortocht met keuze uit de volgende afstanden:  2½ en 5, 10, 15, 20, 25 of 40 kilometer. De routes van  2½ en 5 km zijn geschikt voor het hele gezin en voor rolstoelers. Onderweg zijn er enkele rustplaatsen waar het mogelijk is om iets te eten en te drinken.

Starttijden zijn 25 en 40 kilometer  met start vanaf 7.00 uur, 15 en 20 kilometer (start vanaf 8.00 uur) en de kortere afstanden 2½, 5 en 10 km (start tussen 10.00 en 13.00 uur). Het startbureau sluit om 16.30 uur.

De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon. De opbrengst van de wandeltocht en de consumptieverkoop op de rustplaatsen komt ten goede aan de rolstoelbus.
Met deze rolstoelbus kunnen bewoners van de verzorgings-/verpleegcentra en dagverpleging in Gennep uitstapjes maken. Voor meer informatie zie website www.vriendenvannorbertus.nl/wandeltocht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant