De ruimte bij Verbindingsboerderij De Koolberg.
De ruimte bij Verbindingsboerderij De Koolberg.

Nieuw in het Land van Cuijk: Verbindingsboerderij de Koolberg!

Algemeen 1.002 keer gelezen

WESTERBEEK | Op zondag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur vindt “Ons Plattelandsrondje” plaats in het Land van Cuijk. Dit evenement biedt de mogelijkheid om verschillende bedrijven te bezoeken, waaronder nieuwkomer Verbindingsboerderij de Koolberg in Westerbeek, die deze kans aangrijpt om er direct een Open Dag van te maken!

Het belooft hier een gezellige dag te worden met activiteiten zoals een wijnproeverij, het bekijken van de Kunsttuin bij buurman Juul Baltussen en kletsen met de oprichters Ilona Stroecken en Eefke Peeters van HX Magazine. Voor de kinderen zijn er ook activiteiten zoals hun eigen beschermende heksenflesje maken (op is op). Maar natuurlijk ook rondkijken en luisteren naar alle toekomstdromen.

Verbindingsboerderij de Koolberg is een unieke plek waar verschillende aspecten samenkomen. De Verbindingsboerderij heeft grootse plannen voor de toekomst, zoals het creëren van een veilige plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een wijngaard om in rond te dwalen, een toplocatie voor bruiloften en een mini-camping om tot rust te komen. De Koolberg is er trots om op onderdeel te zijn van dit evenement en nodigt iedereen uit om langs te komen en alle bedrijven te ontdekken.

Het bedrijf is onder de begeleidende vleugels van Philadelphia Zorg op zoek naar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt of zoekende naar arbeidsmatige dagbesteding, die mee willen werken om de toekomstplannen samen te realiseren. Zij nodigen alle geïnteresseerden uit om te komen kijken of te mailen naar info@verbindingsboerderijdekoolberg.nl of te bellen of appen naar 06-45349928.

Meer weten? www.verbindingsboerderijdekoolberg.nl

Uit de krant