Bij Astrantia in Middelaar werden vrijdag jubilarissen met terugwerkende kracht gehuldigd. (Foto: Sjaak Kroon)
Bij Astrantia in Middelaar werden vrijdag jubilarissen met terugwerkende kracht gehuldigd. (Foto: Sjaak Kroon) Foto: Sjaak Kroon

Astrantia haalt schade in en huldigt alle jubilarissen

Algemeen 124 keer gelezen

MIDDELAAR | Wat in het vat zit verzuurt niet. De leden van sportvereniging Astrantia uit Middelaar hebben dat vrijdag 23 september ervaren. Tijdens de Astrantia-avond in het clubhuis deed het bestuur wat het voorgaande jaren niet kon doen omdat de nieuwjaarsreceptie niet door kon gaan. Er werden diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook leden die de mijlpaal van 25,40 of 50 jaar eerder door de coronapandemie misten werden met terugwerkende kracht gehuldigd.

Daarom werden de jubilarissen van de vorige twee jaar in het zonnetje gezet. In het clubhuis werden Astrantianen Juul Aarts, Michiel van Duijnhoven, Bram Goossens, Harm Hendriks, Wil Jansen, Hans Kroon, Herman Kroon, Marieke Lemmen en Jaap Venbrux gehuldigd voor het lidmaatschap gedurende 25 jaar.
Voor vier decennia (40 jaar) Astrantia werden Maureen vd Berg, Daniëlle van Duijnhoven-van Tilburg, Irma Kuijltjes-Verheijen, Henny de Kunder, Annie Lemmens, Dini Minten, Astrid Nagels en Miranda Voss en het zonnetje gezet.

Het trio Cor Braks, Jan Giesbers en Henk Simons spande deze ceremonie de kroon. Deze drie leden zijn een halve eeuw lid van de echte dorpsvereniging Astrantia.

Uit de krant

Uit de krant