Bram Jacobs keert terug bij RKVV Volharding.
Bram Jacobs keert terug bij RKVV Volharding. Foto: RKVV Volharding

‘Echte clubman’ Bram Jacobs keert terug bij Volharding

Voetbal 1.672 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Bram Jacobs keert terug bij Volharding. De 34-jarige centrale verdediger uit Sambeek was de afgelopen acht jaar actief bij derde divisionist Gemert. Jacobs maakte in 2016 de overstap van Vierlingsbeek naar Gemert. Zijn overgang naar de eersteklasser bevestigt Volharding op haar eigen website.

“Ik heb er lang en goed over nagedacht, maar het was het juiste moment om Gemert te verlaten. Ik neem afscheid als vaste waarde en kijk terug op een mooie tijd, met onder meer de promotie naar de derde divisie en bekerwedstrijden tegen Feyenoord en ADO Den Haag. Ik zeg altijd: Volharding is een beetje Gemert in het klein, of andersom. Het zijn beide verenigingen waar presteren en gezelligheid hand in hand gaan, alleen speelt Volharding twee treetjes lager dan Gemert en traint de selectie een keer minder in de week. Dat was voor mij een van de redenen om voor Volharding te kiezen”, aldus Jacobs, die in zijn jeugd voor VVV-Venlo en Sambeek speelde. In zijn eerste periode bij Volharding kwam Jacobs tot 158 officiële wedstrijden, waarin hij 31 maal doel trof.
Ook TC-voorzitter Rob Branje is blij met de komst van Jacobs naar Soetendaal. “Bram is een echte clubman, een fijn persoon ook om erbij te hebben, die net als bij Gemert ook bij Volharding door de aanhang wordt omarmd. Daarnaast neemt hij, naast zijn voetbalcapaciteiten, ook een bak ervaring én lengte mee. Hij is op alle vlakken een zeer waardevolle aanwinst voor ons.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant