Music Night in 2009. (Foto: Koen Rutten)
Music Night in 2009. (Foto: Koen Rutten) Foto: koen rutten

Muziekvereniging Juliana klaar voor de Music Night

Kunst en cultuur 1.080 keer gelezen

HAPS | De Hapse muziekvereniging Juliana bestaat dit jaar maar liefst 90 jaar en viert dit met twee uitvoeringen van de 5e Music Night, een lustrumeditie! Deze uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 april.

Met als titel “De Nabuurs Music Night” werd in 2005, een muziekspektakel gehouden in sporthal “de Stappert” waar nu, anno 2024, nog steeds over gesproken wordt. Op de bühne presenteerde Muziekvereniging Juliana, destijds onder leiding van Math Lemmen, een compleet nieuwe muzikale koers, compleet met vocalisten, choreografie en een combo en dit aangekleed en versterkt met een mooie licht- en geluidshow. De muziek en zang die ten gehore werd gebracht bracht de volle zaal, gevuld met ruim 1200 bezoekers, in extase.

Tickets voor de Music Night zijn te bestellen via www.mvjuliana.nl. De zitplaats kent een prijskaartje van 20 euro, een staanplaats kent een prijskaartje van 18 euro. Let op: vol=vol. De Music Night avond begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Locatie: Sporthal de Stappert Haps.

Heeft u vragen over de Music Night of aan Muziekvereniging Juliana, stuur dan gerust een mail naar info@mvjuliana.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant