Excellent versloeg HVV Helmond en bivakkeert in de middenmoot.
Excellent versloeg HVV Helmond en bivakkeert in de middenmoot. Archieffoto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

3C: Overtuigende overwinning Excellent, puntje voor DSV

Voetbal 774 keer gelezen

OPLOO | Excellent heeft thuis subtopper HVV Helmond op een flinke nederlaag getrakteerd. De ploeg van trainer John Janssen zegevierde met 4-0. DSV kon een vroege voorsprong bij ONDO niet over de streep trekken en moest genoegen nemen met een puntendeling 1-1.

Roel Verberk, Sven van Gelder en Frans Cuppers (tweemaal) bezorgden Excellent een duidelijke overwinning op HVV Helmond. “In de eerste helft kwamen we een aantal keren goed weg, maar in de tweede helft speelden we echt prima. Niks weggegeven en zelf hebben we de kansen benut. Een geweldige prestatie van het hele team”, aldus Janssen, die met Excellent een zevende plaats inneemt. Dat is één plekje lager dan DSV, dat in Heusden gelijkspeelde tegen ONDO. Op aangeven van Rik Groot kopte Rens van Tienen DSV al na een kwartier op voorsprong. Kort na rust bepaalde Ward Slegers de einduitslag op 1-1.