Con Colore bestaat 12, 5 jaar en viert dat zondag in 't Ven.
Con Colore bestaat 12, 5 jaar en viert dat zondag in 't Ven.

Con Colore viert koperen jubileum ’Buitengewoon’

Kunst en cultuur 519 keer gelezen

GENNEP / VEN-ZELDERHEIDE | Het is inmiddels twaalf en een half jaar geleden dat na de Gennepse Revue ( van 2011, in de oude steenfabriek in Milsbeek) een aantal mensen het idee oppakte om het koor, dat daar toen met veel succes optrad, voort te zetten. Daar werd Con Colore geboren.

Dirigent Harm Vullings was ook enthousiast, er werd een nieuwe naam gezocht en projectkoor Con Colore was geboren. Besloten werd om ieder jaar een uitvoering te verzorgen en zo heeft het koor in al die jaren al heel wat optredens achter haar naam staan. In wisselende samenstelling en met een gevarieerd repertoire heeft de zanggroep zich de afgelopen jaren laten horen in binnenland (o.a. Summertime, de Ned. Herv. kerk ) en buitenland (o.a. in Goch en op Graefenthal) 

En nu is het dus tijd om stil te staan bij hun jubileum. Dat gebeurt op zondag 21 april vanaf 14.00 uur op de open dag van Parc Buitengewoon in Ven-Zelderheide. In een sfeervolle ambiance gaat het koor de aanwezigen laten genieten van drie optredens van 30 minuten op verschillende plaatsen in het park.

De entree is gratis en iedereen wordt hierbij uitgenodigd om te komen kijken en luisteren naar wat de unieke samenwerking tussen Parc Buitengewoon en Con Colore te bieden heeft. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant