Martijn en Carla hebben nu al zin in de inspiratiedagen.
Martijn en Carla hebben nu al zin in de inspiratiedagen. Foto:

Inspiratie dag Tuincentrum van de Hulsbeek

Algemeen 1.045 keer gelezen

WANROIJ | Op 23 maart was alweer de eerste tuin-inspiratie dag van 2024 en hebben we mooie tuinen mogen schetsen en veel inspiratie gegeven over materialen en beplanting. Weet u het ook nog niet zo goed, wat u met uw tuin moet aanvangen? Laat een professionele tuin- en landschapsontwerper met u mee kijken en kom tot een oplossing! Kom in actie en u kunt de komende zomer weer heerlijk van uw tuin genieten.

Tuincentrum van de Hulsbeek en Carla Rovers Vormgeving stad en landschap organiseren voor u de tuin-inspiratiedagen op zaterdag 20 april, 12 oktober en 2 november a.s. bij Tuincentrum van de Hulsbeek aan Oosteind 1 in Wanroij.

Al ruim 50 jaar kunt u bij het Tuincentrum van de Hulsbeek terecht voor al uw vragen met betrekking tot beplanting, aankleding van de tuin en de specialiteit van het tuincentrum: vijvers en waterpartijen. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is een tuincafé waar we rustig kunnen zitten onder het genot van een kopje koffie.

Carla Rovers is een tuin- en landschapsontwerper BSc uit Wanroij. Ze ontwerpt groene tuinen met pit met aandacht voor biodiversiteit, waterberging en duurzaamheid. Ze gaat voor een groot gebaar waar mens, natuur en architectuur samenkomen. 

Carla Rovers denkt graag met u mee en nodigt u uit voor deze unieke 1 op 1 schets-sessie tijdens de inspiratiedagen! Tijdens deze afspraak analyseren we de bestaande situatie, bespreken we uw wensen en zoeken we naar oplossingen voor uw probleem. Naar aanleiding van uw vooraf gestuurde informatie, bereidt Carla zich voor en kan ze u tijdens deze sessie gericht helpen.

Op 20 april, 12 oktober en 2 november 2024 zijn er weer een inspiratiedagen. Voor € 60,00 incl. btw per 30/45 min. neemt Carla Rovers u mee naar de verschillende mogelijkheden wat betreft de indeling van uw tuin. Aanmelden kan via: info@carlarovers.nl . Geef uw telefoonnummer door en Carla Rovers belt u terug om een afspraak in te plannen. U gaat na de sessie naar huis met een idee schets voor uw tuin.

Ook kunt u een afspraak maken voor een gratis oriëntatiegesprek bij u thuis. Wilt u in dit gesprek ook samen met Carla een tuinschets maken? Vraag naar meer informatie of kijk op: www.carlarovers.nl

Tot ziens bij Tuincentrum van de Hulsbeek!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant