Er is nog geen overeenstemming tussen trainer Roel van Wijk (l) en SV Milsbeek.
Er is nog geen overeenstemming tussen trainer Roel van Wijk (l) en SV Milsbeek. Foto: SV Milsbeek

Milsbeek en trainer Roel van Wijk nog steeds in gesprek over contractverlenging

Voetbal 2.267 keer gelezen

MILSBEEK | SV Milsbeek heeft met trainer Roel van Wijk nog altijd geen overeenstemming bereikt over de contractverlenging. Club en oefenmeester zijn en al enkele maanden in gesprek. Zondag vertelde Van Wijk waarom de handtekening nog niet gezet is. Uitbreiding van de selectie is de inzet van de onderhandelingen.

Roel van Wijk zou de selectie van de huidige nummer drie uit de vierde klasse H graag breder zien. Dit om blessures en schorsingen beter op te kunnen vangen. Recent deed de trainer naar tevredenheid enkele wedstrijden een beroep op Loek van de Logt uit het 35+team. De stand-in voldeed maar de trainer had liever gezien dat vervanging uit de jeugdafdeling of Milsbeek 2 gekomen was.

“We zijn nog steeds in gesprek”, vertelde Van Wijk zondag na de gewonnen derby tegen Achates. “Maar, er dient zich een probleem aan als er geen aanvulling komt. De drie jongens uit Groesbeek, keeper Justin Sillissen, Nick Derksen en Roy Neijenhuis hebben aangegeven te vertrekken als er geen jongens uit eigen gelederen bijkomen.”
De trainer blijft optimistisch over de uitkomst van de gesprekken. “Ik heb goede hoop dat we er samen uit gaan komen.”

Uit de krant