Trainer Patrick Cissen van VOW
Trainer Patrick Cissen van VOW Foto: Archief Kliknieuws

VOW op zoek naar nieuwe hoofdtrainer voor seizoen 2023-2024

Voetbal 132 keer gelezen

VOW en hoofdtrainer Patrick Cissen gaan niet samen verder na dit seizoen. VOW was voor Cissen zijn eerste klus als hoofdtrainer, en hij is nu aan zijn tweede seizoen bezig. 

In een reactie zegt het VOW bestuur dat Cissen met zijn enthousiaste en betrokken houding snel zijn plaats gevonden had bij VOW. Daarnaast heeft Cissen oog voor de jeugd: “Patrick heeft dit seizoen al diverse spelers hun debuut in het eerst elftal laten maken.” Ook op technische en tactisch vlak heeft Patrick zijn waarde bewezen. Desondanks is in goed overleg besloten dat de wegen aan het eind van het lopende seizoen scheiden. Patrick zal elders verder bouwen aan zijn trainerscarrière en VOW gaat voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. VOW wenst Patrick alvast veel succes in zijn verdere loopbaan als trainer en uiteraard eerst nog alle succes in het lopende seizoen. 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bas van der Aa (Technisch coördinator Heren) via voetbalzaken@vow.nl. Meer informatie over de vacature is te vinden op https://www.vow.nl/

Uit de krant