Mark Strik
Mark Strik

VESTA’19 wint eenvoudig van Milsbeek: ‘Maar we speelden niet eens zo goed’

Voetbal 1.200 keer gelezen

MILSBEEK | VESTA’19-trainer Mark Strik sprak na afloop van een aparte wedstrijd. Hij vond zijn ploeg niet eens zo goed voetballen, maar won wel met 1-4 van SV Milsbeek.

“Normaal gesproken gaan we uit van goed positiespel en van daaruit creëren we kansen. We zaten er deze wedstrijd echter niet lekker in. We hadden in het begin moeite om voorin de bal vast te houden en het liep niet goed. We passen ons nooit aan aan de tegenstander, maar vandaag besloten we wat te schuiven in het elftal. Daardoor begon het beter te lopen”, aldus Strik. VESTA’19 kwam in Milsbeek op voorsprong en op een perfect moment (vlak voor rust) viel de 0-2. SV Milsbeek gaf zich niet gewonnen en vroeg in de tweede helft maakten ze de aansluitingstreffer. Lang bleef de 1-2 niet op het scorebord staan, want 3 minuten later was het al 1-3. De 1-4 viel ook snel en daarmee was de wedstrijd beslist. “Een prima uitslag, maar we hebben weleens betere wedstrijden gespeeld.” Jeroen Zegers, Jacques de Vocht en Jordy de Loijer (twee) scoorden bij de gasten.
Neerkandia is donderdag de volgende tegenstander. “Ik had er nog nooit van gehoord, maar we zullen zien hoe het gaat lopen. Ik zag dat ze in de competitie vaak hebben gescoord en er weinig tegen kregen, maar ik heb geen idee hoe sterk ik die klasse in moet schatten.”

Uit de krant

Uit de krant