Eeuweling Crescendo huldigde de jubilarissen  die 12 ½ , 25 en 40 jaar lid van de muziekvereniging zijn.
Eeuweling Crescendo huldigde de jubilarissen die 12 ½ , 25 en 40 jaar lid van de muziekvereniging zijn. Foto: Crescendo

Honderdjarige Crescendo Milsbeek huldigt jubilarissen

Verenigingen 618 keer gelezen

MILSBEEK | Op het eeuwfeest van muziekvereniging Crescendo werden op de jubilarissen van de bloeiende vereniging in het zonnetje gezet. Crescendo hield zaterdag 24 februari een feest voor alle leden en huldigde daar de jubilarissen.

De jubilarissen waren Luuk Berns (niet op de foto), Tineke Rutten, Bianca Heijnen en Peter Noy. Zij waren allemaal 12½ jaar actief. Daarnaast waren Hans van Dijk, Marijn Wijnhoven, Geert Vervoort en Marlies Vervoort al 25 jaar lid. Leon Peters en Edwin Drieszen zijn al 40 jaar verbonden aan muziekvereniging Crescendo.
Opstap naar jubileumfeest
Op deze gezellige feestavond werden foto’s van de afgelopen honderd jaar getoond en werden onderling diverse anekdotes naar voren gehaald. Dit was een perfecte opstap naar Crescendo’s jubileumweekend van 31 mei, 1 en 2 juni. Ook dan zullen er tal van activiteiten zijn, en is iedereen natuurlijk van harte welkom.

Crescendo blijft hierover informeren via de diverse media. Bestuur en leden zien dan ook uit om dit gezamenlijk met velen te mogen vieren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant