Afbeelding
Foto: SK-Media
VIDEO

Zeer grote carmeeting zorgt voor verkeerschaos in Cuijk

Algemeen 803 keer gelezen

CUIJK | Rond de voetbalvelden aan de Sportlaan in Cuijk is vrijdagavond een zeer grote carmeeting georganiseerd. Naar verluidt zouden zo’n 6000 mensen richting de locatie zijn getrokken, wat resulteerde in flinke verkeerschaos op alle Cuijkse uitvalswegen. Een politiehelikopter cirkelt boven de kern. Meerdere Brabantse politiekorpsen zijn opgeroepen om orde te scheppen in de chaos. 

De politie is bezig de voertuigen richting de snelweg te leiden. Tevens worden er diverse bekeuringen uitgeschreven, bijvoorbeeld voor burnouts en geluidsoverlast. Er wordt vuurwerk afgestoken en muziek gedraaid. Ondanks dat verloopt de carmeeting verder rustig.

Duitse Instagrampagina
Op de Duitse Instagrampagina Zollvereintreff, waar veel content over getunede auto’s en carmeetings wordt geplaatst, werd eerder vandaag al wat aangekondigd over een carmeeting in de nabijheid van Kleve. De locatie zou exact om 19:30 uur bekend gemaakt worden. Precies op dat tijdstip konden de 55,4 duizend volgers de woorden ‘Alle jetzt Spotwechsel! Sportlaan, Cuijk’ lezen. 


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant