Lijkt het jou wat om bij Morgana De Best - Noy aan de slag te gaan?
Lijkt het jou wat om bij Morgana De Best - Noy aan de slag te gaan? Foto:

Meer dan werken in een beddenzaak

Algemeen 2.335 keer gelezen

BOXMEER | Een bed is zo veel meer dan enkel een bed. Het is de sleutel voor een goede nachtrust en dus een gebalanceerd dagleven. Maar een bed is ook een plek om je terug te trekken, een plek voor herstel, voor intimiteit, voor ontbijtjes op zondagmorgen of een goed boek of serie. Kortom, het is meer dan een slaapmeubel, het hoort enorm bij het leven. Bij Morgana - De Best Noy, dé Boxmeerse beddenspecialist die al vijf generaties bestaat, zijn ze naarstig op zoek naar medewerkers die mensen aan een goed bed kunnen helpen. Dus, gaat jouw liefde voor slapen en bedden nóg een stapje verder? Solliciteer!

Omdat het bed zo’n groot onderdeel uitmaakt van ons leven, is het van groot belang dat ie van goede kwaliteit is. Bij Morgana De Best - Noy gaan ze dan ook tot het uiterste om precies hét bed te vinden dat perfect bij jou past. De éne persoon houdt van een zacht bed, de ander heeft ondersteuning nodig op specifieke plekken. Het is strikt persoonlijk. En als het even kan moet het ook nog eens een jaar of tien meegaan, minimaal.

Het is dus volstrekt begrijpelijk dat mensen die in de markt zijn voor nieuw slaapwaar, aan de hand moeten worden genomen. Niet alleen is het een flinke uitgave met grote impact, de keuze is ook nog eens reuze. Volgens Morgana De Best - Noy eigenaar Harry Bongaerts is het juist een “hele leuke reis” om mensen door het beddenbos te leiden. “Zodra de klant binnenkomt begint het pas écht voor hem of haar. Mensen hebben zelf geen idee wat ze nodig hebben. Je moet dan dus echt goed advies kunnen geven. Die gesprekken kunnen makkelijk een uur duren. Maar het is wel ontzettend leuk. Je leert de klant goed kennen en je kunt ze écht helpen. Als het dan slaagt, dan is dat wel kicken.”

Om al die mensen te kunnen helpen hoef je als nieuw personeelslid niet zelf al bakken vol beddenkennis te bezitten. Volgens Harry kan iedereen solliciteren naar de winkelbaan zolang de motivatie en mensenkennis maar op orde is. “Het gaat er om dat je goed snapt wat een klant nodig heeft. Goed luisteren is dan heel belangrijk, en waarmaken wat je zegt. Met onze unieke slaaptest die het ‘Slaap-DNA’ van de klant laat zien, diverse Morgana-cursussen, leveranciers- en beursbezoeken, kun je iedere klant aan een goed bed helpen. Je leert door te doen in een zeer ervaren team.”

Wat je voor dit alles dus terugkrijgt is een afwisselende baan die alle facetten van het winkelleven omvat. “Je doet hier echt alles, het adviesgesprek met de klant, controle besteltraject tot aan after-sale service. “ Het werken bij Morgana De Best - Noy is dan ook zo veel meer dan werken in een beddenzaak. Het is tevens een uitdaging voor je brein in een dynamische omgeving waar kwaliteit telt, vergezeld met veel gezelligheid.

Meer weten? Mail naar boxmeer@morgana.nl of loop even binnen aan de Steenstraat 144 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant