Sint en ziet Pieten logeren tijdelijk in het stadhuis in Gennep.
Sint en ziet Pieten logeren tijdelijk in het stadhuis in Gennep. Foto: TouristInfo Gennep

Historisch stadhuis wordt Genneps Huis van Sinterklaas

Algemeen 298 keer gelezen

GENNEP | Nu Sinterklaas weer in Nederland is, zoekt hij ook weer een onderkomen in de gemeente Gennep. Ditmaal logeert hij op een historische locatie in het centrum van Gennep. Het stadhuis wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot het Sinterklaashuis. 

Het heeft de ideale ligging en biedt de nodige ruimte en luxe voor dit belangrijke gezelschap. Tourist Info Gennep zorgt samen met de ondernemers van BIZ Gennep dat de Spaanse gasten als VIPS behandeld worden. In het Sinterklaashuis kunnen Sint en de Pieten rustig alle cadeautjes sorteren en inpakken, pepernoten in de grote zakken doen en chocolade letters op alfabet leggen.
Ook kan Sinterklaas hier kinderen met hun ouders of opa’s en oma’s ontvangen die graag eens een kijkje willen nemen in de officiële ontvangstkamer. Dan kun je een praatje maken met de Sint, je kunt doorgeven wat je graag cadeau wil krijgen op pakjesavond en je kunt alvast proeven van het lekkerste strooigoed. Misschien wil je een prachtige tekening of een knutselwerkje meenemen voor Sinterklaas of iets lekkers voor zijn paard Ozosnel?
Je mag in het Sinterklaashuis een mooie tekening maken of een kleurplaat inkleuren. Je mag op bezoek komen op woensdag 22 en 29 november van 14.30 tot 16.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant