Gerard Joling komt naar de Hollandse Middag in Riche.
Gerard Joling komt naar de Hollandse Middag in Riche. Foto:

‘Gezelligheid en sfeer is geen uitdaging voor Geer!’

Algemeen 1.112 keer gelezen

BOXMEER | Met het knallende succes dat Frans Bauer vorig jaar van de Hollandse Middag in Riche maakte, hebben Fred van Duijnhoven en Sven Janssen de lat bijzonder hoog gelegd. Hoe is dit te overtreffen? “Het antwoord speelt al jaren in onze hoofden, maar hém binnenhalen is niet zomaar een 123-tje.”, vertelt Fred. “Nét op het moment dat we dachten dat het nóóit meer zou lukken, kwam daar ineens het verlossende woord: Gerard Joling komt naar de Hollandse Middag!” 

Gerard Joling: het is zowat een uitdaging hem niet te kennen! De zanger bestiert regelmatig de hitlijsten en als presentator en televisiepersoonlijkheid is hij wekelijks te zien op de buis. Als lid van ‘De Toppers’ weet hij jaarlijkse de Amsterdam ArenA meermaals te vullen. “Het is dus écht heel bijzonder dat Joling, ongeveer zes weken voor zijn concerten in het Ajax-stadion, naar Boxmeer komt!”, zegt Sven opgewekt. “Het brengen van gezelligheid en sfeer is geen uitdaging voor Geer!”

Ook het boeken van ‘knuffelbeer’ Peter Beense was niet eenvoudig. “Samen met Marco Schuitmaker is hij momenteel de meest geboekte artiest.”, zegt Fred. “We zijn er dus trots op dat ook Peter weer bij ons op de bühne komt staan.”

Vorig jaar ging het dak er af met Frans Bauer. Dit jaar is het de beurt aan zijn huidige podiumvriendin Sieneke. Het duo is tourt momenteel samen door Nederland, maar voor Riche heeft Sieneke ruimte gemaakt in haar drukke agenda.

Het affiche wordt afgesloten door de West-Brabantse Bart van Dishoeck, die steevast garant staat voor een bak gezelligheid; Menno, de muzikale parel van Boxmeer; én de alom bekende Dennis, die inmiddels ook al een aantal jaren zijn weg naar Riche weet te vinden.

Het was dus lastig om het huidige affiche voor elkaar te krijgen. En het zal ook niet makkelijk worden om kaarten te krijgen voor het “gezellige spektakel” van zondag 7 april 2024. Fred en Sven: “De voorverkoop begint fysiek op 1 december tussen 18:00 en 20:00 uur bij Hotel Riche in Boxmeer. Wees er snel bij want vol is écht vol! Mochten er onverhoopt kaarten over zijn dan kunnen deze vanaf 2 december via www.riche.nl worden besteld.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant