Juul Cuppen kan jou helpen met verzekeringen en hypotheken.
Juul Cuppen kan jou helpen met verzekeringen en hypotheken. Foto: HANS SEWEUSTER

Dé financieel adviseur tot ver voorbij de voordeur

Algemeen 1.020 keer gelezen

Cuijk | “Met de deur in huis vallen”; “Kind aan huis zijn”; “Als de kat van huis is…”. Het aantal spreekwoorden en gezegden over huizen is gigantisch. En het blijft groeien! Juul Cuppen, financieel adviseur in verzekeringen en hypotheken, stroomt momenteel over van de pakkende leuzen en spreuken. Hiermee wil hij laten zien dat iedereen die een financieel thuis zoekt, bij hem aan het juiste adres is.

Voor veel mensen zijn verzekeringen en hypotheken een noodzakelijk kwaad. Het liefst banen zij zich zo snel mogelijk een weg door deze wirwar aan voorwaarden, vakjargon en cijferabracadabra. Als financieel adviseur is Juul hier juist in thuis. “Ik heb jaren gewerkt als tussenpersoon voor NBG, ING en ABN AMRO.”, vertelt Juul. “Maar sinds enkele jaren ben ik voor mezelf begonnen en ben ik aangesloten bij Geld & Woning. Dat is een soort franchiseketen voor financieel adviseurs en staat garant voor onafhankelijk, persoonlijk en vooral duurzaam financieel advies.”

Die drie pijlers zijn voor Juul heel belangrijk. “Als je je hypotheek bij de bank neemt, dan zijn je opties beperkt tot hun aanbod. Bij mij krijg je zicht op álle aanbieders.”, vertelt de Kuukse adviseur. Het voordeel hiervan spreekt boekdelen: Juul kan altijd de beste hypotheek of verzekering vinden die bij jouw wensen en portemonnee past.

“En dat doe ik altijd op een persoonlijke manier. Ik vind het huiselijke contact heel belangrijk.” Hij vertelt hoe hij vorige week is benoemd tot adjudant van Prins Raymond d’n Urste van CV De Bokkerijers uit Beers. “We kunnen dus net zo makkelijk over financiële zaken als dat we een biertje kunnen drinken. Dat vind ik leuk én belangrijk. Bij mij draait het écht om het persoonlijke contact. Daar hebben we ook op de lange termijn het meeste aan.” De Bokkerijer verzekert daarbij dat hij de carnaval uít zijn werk houdt en dus geen steekje zal laten vallen.

Spreuken
Wil jij binnenkort een verdieping op je huis zetten? Dan moet je even goed op deze krant letten. Naast eventuele carnavalsfoto’s van de Beerse adjudant, wil Juul de boel opleuken met een reeks gevatte spreuken over zijn vakgebied. “Op zoek naar een financieel adviseur? Met Juul kun je altijd door één deur.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant