Danny Brienissen is dé specialist in elektra en zonnepanelen.
Danny Brienissen is dé specialist in elektra en zonnepanelen. Foto:

Dabri Techniek: Dé elektrospecialist van Cuijk

Algemeen 1.669 keer gelezen

CUIJK | Danny Brienissen woont al enkele jaren in Cuijk. “Maar al vanaf de eerste dag dat ik hier rondreed viel mij op hoe weinig zonnepanelen er hier op de daken liggen.”, zegt hij beduusd. Als elektrotechnisch specialist wil hij daar graag verandering in brengen. Maar zijn bedrijf Dabri Techniek staat voor nog heel veel meer elektrotechnische oplossingen en mogelijkheden, in en om het huis.

“De innovatie in de zonnepanelen gaat snel: hoger vermogen, beter rendement, langere levensduur. Ten opzichte van tien jaar terug is het allemaal tien keer beter. Daarnaast zijn zonnepanelen ook relatief goedkoop. Met een paar jaar heb je de investering terugverdiend.” Danny is er van overtuigd: “Je kunt je geld beter op het dak leggen dan op de bank zetten.”

Danny werkt al het overgrote deel van zijn leven met elektronica en machines. Hij begon als elektricien bij een machinebouwbedrijf in de Betuwe. Tien jaar geleden hij voor zichzelf, als Dabri Techniek. Het leggen van zonnepanelen is momenteel de core-business van de onderneming, maar Danny benadrukt dat hij nog zo veel meer dingen kan. “Elektra is heel ruim. Ik doe regelmatig renovatieklussen, maar soms ook complete woningen. Dan zorg ik er dus voor dat alle bedrading veilig is aangesloten in de gehele woning. Daarnaast installeer ik ook laadpalen voor elektrische voertuigen.”

De officiële erkenning van InstallQ is één van de vele voordelen van Dabri Techniek. Onafhankelijke stichting InstallQ verleent haar erkenningen enkel aan vakbekwame installateurs. Danny vertelt: “Ik ben dus erkend installateur. Voor veel mensen biedt dat een extra stukje zekerheid. Maar het geeft mij ook zegelrecht.” Dat behoeft iets meer uitleg: “Bij het aanpassen van een groepenkast, bijvoorbeeld wanneer er zonnepanelen worden geplaatst, dan kan het weleens voorkomen dat de hoofdzekering tijdelijk moet worden verwijderd. Daarmee wordt voorkomen dat er onder spanning gewerkt moet worden, met alle risico’s van dien. Het punt met die hoofdzekeringen is dat ze verzegeld zijn. Niet iedereen mag die zegels openbreken en naderhand opnieuw verzegelen. Ik wel.”

Specialist
Wie er dus voor kiest om zonnepanelen op het dak te laten leggen, of andere elektronische zaken geregeld wil hebben, doet er goed aan om dit door de erkende specialist te laten doen. Met zijn jarenlange ervaring en erkenning van vakbekwaamheid is Danny van Dabri Techniek dé specialist onder de specialisten. Het is dan eigenlijk ook niet vreemd dat Cuijk nog niet zwart zien van de zonnepanelen, zoals het Danny deed verbazen. Cuijkenaren hebben gewoon gewacht op het erkende specialisme van Dabri Techniek.

Meer informatie
Zelf zonnepanelen op het dak? Of andere elektrische zaken te regelen? Kijk eens op dabritechniek.nl of bel Danny via 06 5517 4873.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant