Ontdek de schatten van Brabant tijdens de grote snuffelmarkt op zondag 17 september in de Brabanthallen in Den Bosch.
Ontdek de schatten van Brabant tijdens de grote snuffelmarkt op zondag 17 september in de Brabanthallen in Den Bosch.

De grootste snuffelmarkt van Brabant is weer terug

Algemeen 1.646 keer gelezen

DEN BOSCH | Bereid je voor op een dag vol schattenjagen en vintage ontdekkingen op zondag 17 september in de Brabanthallen in Den Bosch. De grootste snuffelmarkt van Brabant is terug en het belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van tweedehands schatten en curiosa.

Met maar liefst 400 kramen vol met tweedehands spullen en een ruime selectie aan curiosa en vintage items, is deze markt een waar paradijs voor schatzoekers en verzamelaars. Of je nu op zoek bent naar unieke decoratieve stukken voor je huis, vintage kleding, antieke meubels, of gewoon een dag vol plezier en ontdekkingen wilt beleven, deze snuffelmarkt heeft voor elk wat wils!

De markt opent haar deuren om 09.00 uur en blijft bruisen tot 16.30 uur, zodat bezoekers voldoende tijd hebben om hun favoriete vondsten te ontdekken. Bovendien bedraagt de toegang tot deze geweldige markt slechts 5 euro voor volwassenen, terwijl kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) gratis toegang krijgen. Parkeren is gratis, dus je kunt zonder zorgen genieten van een dag vol schattenjagen.
Of je nu een ervaren snuffelaar bent, of gewoon op zoek bent naar een leuk dagje uit met het gezin, de snuffelmarkt is de ‘place to be’!

Uit de krant