Onderneemster Lisette de Ruiter-Theunissen lanceert zondag 17 september haar kledinglabel Elisabeth.
Onderneemster Lisette de Ruiter-Theunissen lanceert zondag 17 september haar kledinglabel Elisabeth.

Lisette lanceert eigen kledinglabel

Algemeen 1.946 keer gelezen

CUIJK | Onderneemster Lisette de Ruiter-Theunissen lanceert zondag 17 september a.s. in de Lambertuskerk te Beers haar kledinglabel Elisabeth. Lisette is bekend in Cuijk vanwege haar Parfumerie & Schoonheidssalon die zij vijftien jaar heeft gerund aan de Molenstraat 44. Hierna werkte ze vijf jaar voor een sportmethode in de franchisebranche. Echter de roots, kleding, bleef trekken en na een duwtje in de rug van haar zus Marianne heeft ze de stap gezet naar een eigen collectie.

Elisabeth is de vrouw die weet wat ze wil, is ondernemend, geeft blijk van goede smaak, is exclusief, verfijnd en elegant. Zij die kiest voor Elisabeth. Samen met een gerenommeerd naaiatelier in Nederland is de collectie tot stand gekomen. Er is gewerkt met hoog segment materialen, wat je terug ziet in de pasvorm en uitstraling.

Kledinglijn
De beautiful basics van Elisabeth zijn stuk voor stuk tijdloze items en sluiten naadloos aan bij de stijlvolle vrouw. Ze zijn ieder seizoen te dragen en moeiteloos te mixen en matchen. Lisette legt uit: ‘Vrouwen benadrukken vaak wat ze niet mooi vinden aan hun lijf. Draai het om, kijk naar jouw mooiste deel en leg daar het accent op. Je hoeft geen mode te kopen, koop wat bij jouw past.’

Op maat
Naast de kledinglijn, maakt Lisette ook kleding voor klanten op maat. Dit zijn unieke items voor de persoon die hier naar op zoek is.

Lancering
De lancering is tot in de puntjes verzorgt en alleen op uitnodiging te bezoeken. Wil jij de collectie van Elisabeth ook zien en passen? Dat kan, Lisette komt op verzoek naar je toe, er worden events georganiseerd (te volgen via Facebook ElisabethStijlvol) of koop online op www.elisabethstijlvol.nl

Uit de krant