Afbeelding

Prijswinnaars Beroepenfeest bekijken Land van Cuijk vanuit de lucht

Algemeen 1.711 keer gelezen

REGIO | Ze moesten even op hun hoofdprijs wachten maar zondag was het zover. Samen met Peter Dijkman, docent op het Merletcollege in Mill bekeken leerlingen Jorieke (Merletcollege), Feline (Elzendaalcollege) en Daantje (Metameer) het Land van Cuijk vanuit de lucht.

Tijdens de jubileumeditie van het Beroepenfeest Land van Cuijk Maasduinen On Stage nomineerden de 275 deelnemende beroepsbeoefenaars bijzondere of creatieve visitekaartjes van leerlingen voor een prijs. De aanwezige wethouders, ambassadeur van On Stage, mochten drie keer een geweldige hoofdprijs weggeven: een heuse ballonvaart met de Visit Land van Cuijk ballon.

Voordat de leerlingen opstegen was het wel even spannend maar in de lucht “echt vet!”

Dit schooljaar gaat een nieuwe lichting vmbo-leerlingen van het Merletcollege, Elzendaalcollege, Metameer en ProCollege aan de slag met het project On Stage. Het 6e Beroepenfeest is gepland op 7 maart, de werkbezoeken op de Doe Dagen op 19 en 21 maart. 

Houd www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl in de gaten of volg ze op Facebook- en LinkedIn. Aanmelden als beroepsbeoefenaar kan via de website. Voor info over sponsoring, ondersteuning en vragen: mail projectleider Sandra Reuvers op mail@landvancuijkmaasduinenonstage.nl

Afbeelding

Uit de krant