. In de fabrieksshowroom van B Dutch worden onder andere badkamers gepresenteerd waarbij verschillende materialen en kleuren zijn toegepast.
. In de fabrieksshowroom van B Dutch worden onder andere badkamers gepresenteerd waarbij verschillende materialen en kleuren zijn toegepast. Foto: TRADEMARK FOTOGRAFIE

Realiseer uw droombadkamer bij B-Dutch

Algemeen 561 keer gelezen

CUIJK | B Dutch is al jarenlang een gerenommeerde naam binnen de markt. Het merk staat garant voor Nederlands vakmanschap en weet badkamer- en keukenwensen binnen een handomdraai om te zetten in prachtige en tijdloze concepten. “Wij produceren alles in eigen fabriek en werken niet met tussenpartijen. Door onszelf vanaf de bron in de markt te zetten koopt u direct bij de maker. Iets wat echt uniek is in Nederland” vertelt eigenaar Luciën van de Ven. 

Op Hemelvaartsdag opent B Dutch speciaal haar deuren van 10:00 tot 16:00 uur. In de fabrieksshowroom in Cuijk komt inspiratie en kennis op het gebied van badkamers en keukens samen. Bezoekers ontdekken hier niet alleen wat het merk te bieden heeft wat betreft materialen en maatvoeringen, maar ook hoe het gemaakt wordt. “Ons team van specialisten vertelt graag ons verhaal en laat u zien wat er allemaal mogelijk is. Uiteraard geven we u dan ook een uniek inkijkje in ons productieproces” legt verkoopadviseur Kiki Toonen uit.

Naast de uitgebreide collectie in Solid Surface Corian, breidt ook de keramiekcollectie steeds verder uit. “Dit is het resultaat van jarenlang ontwikkelen en het materiaal tot in detail leren kennen”, geeft Luciën aan. Alleen zo kunnen wij in onze eigen fabriek de mooiste producten creëren die kenmerkend zijn voor de tijdloze en strakke stijl van B Dutch”.
“Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het maken van keuzes voor een nieuwe badkamer of keuken. Onze fabrieksshowroom fungeert dan ook als een waar inspiratiecentrum”, vertelt Kiki. In de showroom worden wastafels, keukeneilanden, toiletfonteinen en ligbaden gepresenteerd in ruimtes met verschillende materialen en kleuren. “Door onze uitgebreide collectie in verschillende sferen te laten zien wordt tastbaar hoe onze producten bij verschillende materialen kunnen worden toegepast. Hierdoor wordt het makkelijker om de juiste keuzes te maken”.

Een bezoek aan de fabrieksshowroom van B Dutch biedt een unieke kans om de talloze mogelijkheden van het merk te ervaren. Het verhaal achter het merk wordt enthousiast gedeeld en er wordt uitgebreid de tijd genomen om de collectie en materialen te ontdekken. Bovendien krijgt u deskundig advies om u verder te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer of keuken. Door deze persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een ruimte die perfect aansluit op uw smaak en waarin u zich helemaal thuis zult voelen. Luciën sluit af: “We helpen u graag bij het realiseren van uw droombadkamer en -keuken”.

B Dutch, Beversestraat 28 te Cuijk www.bdutch.nl

Uit de krant