Ook restaurant Bij Ons aan de Zandstraat is zondag geopend.
Ook restaurant Bij Ons aan de Zandstraat is zondag geopend.

Koopzondag in Gennep op 21 mei

Algemeen 984 keer gelezen

GENNEP | Op zondag 21 mei is er weer een superleuke koopzondag in het gezellige centrum van Gennep. De ondernemers van het historische vestingstadje openen hun deuren om 12.00 uur zodat er volop geshopt kan worden. Lekker struinen door de mooie speciaalzaken en ateliers, goed advies krijgen en persoonlijke aandacht; je wordt met open armen ontvangen. 

Ontbijten, lunchen, borrelen of dineren? Je bent van harte welkom bij de gezellige Gennepse restaurants en cafés; binnen of lekker buiten op het terras. Want wat is beter dan heerlijk met een drankje ‘mensen kijken’? 

Dit is een hele speciale koopzondag want ook het ‘Korenfestival’ vindt dan plaats in het centrum. Op het Jan Lindersplein kun je genieten van diverse koren uit de regio: Vocalgroup de Goldies, Zangvereniging Caecilia, Genneps Vocaal Ensemble, popkoor Cheers en Smartlappenkoor Vens Plezier. Een lekker afwisselend programma met uiteenlopende muziek, van klassiek tot pop en van meezingers tot musicalliedjes. Dat wordt genieten bij dit door Stichting SumMmertime georganiseerde festival! 


Ilse en Manou van Restaurant Bij Ons in Gennep 

Ook aan het Jan Lindersplein op Zandstraat 55 vind je Restaurant ‘Bij Ons’ van moeder Ilse en dochter Manou Tüss. Op deze koopzondag kun je hier terecht voor drankjes en wat te eten en speciaal voor het Korenfestival wordt nog een passende menukaart samengesteld! De enthousiaste uitbaters uit Heumen runnen hun zaak nog geen jaar, maar zijn al helemaal gewend in Gennep. Ilse is van origine Nijmeegse: “Ik voelde me altijd al erg verbonden met het gezellige en gastvrije Limburg. De eigenwijsheid van Gennep past bij ons, want dat zijn we zelf ook. Wij doen de dingen op onze eigen manier, blijven dicht bij onszelf. We luisteren wel goed naar wat de gemeenschap en de gasten willen, om te weten wat er speelt. Onze verdeling is heel goed: Manou heeft de bediening onder controle en ik blijf in de keuken. We zijn een echt familiebedrijf; onze jongste dochter Aimée is nu regelmatig mijn koksmaatje en ook dat werkt heel goed.” Lachend: “Ook Gennep went nu aan ons, wij zijn niet zo stads als ze in eerste instantie dachten.” Restaurant Bij Ons is geopend van donderdag t/m maandag tot 22.00 uur. Op www.bijonsgennep.nl zie je ook de menukaart waarop heerlijke gerechten staan, zoals nu natuurlijk asperges, maar ook smakelijke lunchgerechten, borrelplanken en vegetarische gerechten. Je kunt hier ook terecht voor een goede High Tea, High Beer, High Wine en zelfs voor een High Cocktail!

Lekker genieten dus op zondag 21 mei in het centrum van Gennep! Een nieuwe outfit scoren, die schoenen die je al een tijdje op het oog had, een terrasje pakken en luisteren of zelfs meezingen met de leukste liedjes. De Gennepse ondernemers vinden het fijn als je er bent!
www.visitgennep.nl

Ilse en Manou van Restaurant Bij Ons in Gennep
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant