Eigenaar Ilja Roelofs met dochter Ocean met een prachtig stuk Wagyu vlees.
Eigenaar Ilja Roelofs met dochter Ocean met een prachtig stuk Wagyu vlees.

Wagyu, olies en rubs; Slagerij Roelofs maakt inhaalslag

Algemeen 1.724 keer gelezen

CUIJK | Slagerij Roelofs heeft een flinke assortimentsinhaalslag gemaakt. Het inmiddels vertrouwde aanbod is de laatste maanden flink uitgebreid. Naast het overheerlijke vlees en vleeswaren zijn er diverse delicatessen bijgekomen, zoals smaakvolle olijfolies en azijnen, alsook heetmakers, sauzen, dips, kruiden en rubs. Maar ook het wereldwijd geliefde wagyu-vlees ligt nu in de koeling.

Wagyu staat bekend om het intramusculaire vet en waanzinnige marmering van het vlees. Bij wagyu zit het vet niet om het vlees maar in het vlees. Tijdens de bereiding smelt dit vet, wat een enorme smaaksensatie oplevert. De naam ‘wagyu’ komt voort uit de samensmelting van het woord ‘Wa’ wat een oud Japanse verwijzing naar het land Japan is. En het woord ‘Gyu’ wat rund betekend. 

Het assortiment bij Slagerij Roelofs is ook in een feestelijke cadeauverpakking met cadeaubon te verkrijgen. Altijd smakelijk én origineel! Bij Slagerij Roelofs weet je zeker dat je altijd de beste kwaliteit krijgt tegen de beste prijs! Dus of je nu een fijnproever bent, op zoek naar een cadeautje, of gewoon een goede, lekkere maaltijd wil, bij Slagerij Roelofs bent u aan het juiste adres. Dus loop gerust eens binnen aan de Hork 5 in Cuijk, of kijk op www.slagerijroelofs.nl

Uit de krant