Op ruim 300 m2 winkeloppervlakte presenteren wij hier onze nieuwe, frisse lente- / zomercollectie.
Op ruim 300 m2 winkeloppervlakte presenteren wij hier onze nieuwe, frisse lente- / zomercollectie.

Heropening Jola Mode Boxmeer op 17 maart

Algemeen 1.576 keer gelezen

BOXMEER | Na bijna vier weken hard werken is het eindelijk zover, Jola Mode Boxmeer heropent op vrijdag 17 maart de compleet vernieuwde winkel in de Steenstraat. Nadat in 2019 al de winkelvloer was vernieuwd is het in 2023 tijd voor een nog grotere metamorfose. Hierdoor is Jola Mode Boxmeer weer helemaal klaar voor de toekomst.

Jola Mode is al vele decennia niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Met 80 winkels is Jola Mode voor veel gezinnen “the place to be” voor betaalbare kleding voor het gehele gezin. Al geruime tijd is Jola Mode bezig met een grootschalige, uniforme vernieuwing van al haar vestigingen. Daarbij staat de klantbeleving en het shopgenot centraal. “Het is belangrijk dat de klanten zich, bij ons in de winkel, welkom voelen. Het team werkt vol enthousiasme, met vriendelijkheid, goede service en gepast advies aan de tevredenheid van onze klanten.”

Het interieur van onze winkel is compleet vernieuwd. Het plafond, de wanden, stellingen en rekken, de etalage, kassa en paskamers zijn allemaal nieuw. Uitgangspunt hierbij is de klant optimaal te kunnen bedienen, met ruime doorgangen tussen de rekken en grote paskamers, is dit voor iedere klant mogelijk. Voor de kinderen is er ook een speciaal speelhoekje ingericht.

Jola Mode Boxmeer is gevestigd aan de Steenstraat 112-114. “Vrijdag 17 maart ligt de rode loper van 10.00 - 20.00 uur voor iedereen uit. Zaterdag 18 maart zijn we van 9.30 - 17.00 uur geopend. Om de heropening nog feestelijker te maken zijn er op beide dagen leuke winactie’s georganiseerd. Er wordt een speciale photobooth neergezet en is er een leuke attentie voor de kleine kinderen.”

Het team van Jola Mode Boxmeer hoopt u allen in onze nieuwe winkel te mogen begroeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant