Kom ook een sledehondenritje maken met echte husky's.
Kom ook een sledehondenritje maken met echte husky's.

Kerstmarkt bij Klooster Graefenthal

Algemeen 416 keer gelezen

GOCH | Iedereen is van harte uitgenodigd op de jaarlijkse historische en traditionele kerstmarkt bij Klooster Graefenthal in Goch. Van donderdag 1 tot en met zondag 4 december kan iedereen zich weer laten onderdompelen in een sfeervolle, sprookjesachtige kerstwereld op deze unieke locatie net over de grens in Duitsland!

Achter het historische poortgebouw wacht een uniek en sfeervol aangekleed landgoed met een mix van traditionele en middeleeuwse stands. De decoratief vormgegeven houten kersthutjes hebben een gevarieerd aanbod: denk bijvoorbeeld aan kerstgeschenken en streekproducten, zoals zelfgemaakte chocolade bonbons, verschillende zepen, en Hollandse Kazen. Ook binnen in het historische klooster zijn er verschillende stands te bezichtigen met onder andere brocante spullen, Italiaanse specialiteiten en kerstdecoratie. 

Laat onder het genot van winterse lekkernijen en drankjes, zoals glühwein of warme chocolademelk meevoeren in het bruisende entertainmentprogramma, waaronder verschillende optredens van koren, A-capella groepen, brassbands en muzikanten gestoken in de kledij uit de tijd van Charles Dickens. Verder zijn er vuurschows, roofvogelshows en is er een draaimolen voor de kinderen. En de kerstverrassingen blijven niet enkel hier bij. Er is nog veel meer in dit betoverende kerstdecor! Een tipje van de sluier: dat we dit jaar worden er voor het eerst sleehondenritten met echte husky’s aangeboden! In de fotobooth kan vervolgens een foto worden genomen met de husky. Kortom, een programma voor jong en oud!

Speciale aanbieding voor bedrijven en groepen of groepen senioren (65+) vanaf 10 personen
Op donderdag of vrijdag als groep langskomen? Profiteer dan van speciale aanbiedingen. Ook voor groepen senioren die naar de kerstmarkt willen geldt er een speciale aanbieding. Kijk op de kloosterwebsite voor meer informatie.

Openingstijden
Donderdag 1 december: 16:00 – 21:00 uur
Vrijdag 2 december: 16:00 – 21:00 uur
Zaterdag 3 december: 12:00 – 21:00 uur
Zondag 4 december : 11:00 – 19:00 uur

Tickets zijn zowel online als bij de dagkassa verkrijgbaar. Online zijn de tickets goedkoper. 

Adres: Maasstrasse 50, 47574 Goch, DE (net over de grens bij Nijmegen) www.kloster-graefenthal.de

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant