Frans Bauer: Hij komt niet uit Amsterdam maar wel naar de Amsterdamse Middag in Riche!
Frans Bauer: Hij komt niet uit Amsterdam maar wel naar de Amsterdamse Middag in Riche!

Brabantse gezelligheid bij Amsterdamse Middag

Algemeen 2.679 keer gelezen

BOXMEER | Na vier grandioze edities met onder andere Hazes, Froger en Tino Martin hebben Sven Janssen en Fred van Duijnhoven de lat voor de Amsterdamse Middag in Riche bijzonder hoog gelegd. “Het valt in het Amsterdamse niet meer mee een echte, passende topper te halen voor ons eerste lustrum,” zegt het organiserende duo. Zodoende dat ze voor de jubileum-editie van 2 april 2023 hun heil ook buiten de hoofdstad hebben gezocht.

Fred en Sven hebben in de loop der jaren een ijzersterk netwerk opgebouwd. Daar plukken ze nu de vruchten van want voor de Amsterdamse Middag hebben ze niemand minder dan Frans Bauer weten binnen te halen. De komst van deze Brabantse knuffelbeer naar Boxmeer is volgens de organiserende heren een waar ‘unicum’. 

Maar Fransje is niet de enige op het affiche van buiten 020. Sterker nog, Sven en Fred zoeken voor deze editie écht de grenzen op. “We hebben uit zeer betrouwbare bronnen vernomen dat je voor een écht feestje Marloez Atemlos moet hebben, dus daar zijn we achteraan gegaan.” Deze Arnhemse schoonheid heeft met het Duitse lied al heel Nederland verovert en zal op 2 april ook in Boxmeer zorgen voor een ‘geschlaagde abend’. 

Toch blijft de Amsterdamse Middag écht een Amsterdamse Middag zoals je gewend bent. Al is het maar vanwege één onmisbare artiest. “Degene die al in 2017 bij de eerste editie aanwezig was en sindsdien jaarlijks acte de presence heeft gegeven is onze vriend Peter Beense,” zegt Fred glunderend. “We zijn er trots op dat hij ook nu weer op het podium zal staan.”

Sven vult aan: “Verder staat ook ‘good old’ Johnny Romein op de bühne. Met vele liedjes van André Hazes senior in zijn repertoire is dat gegarandeerd feest.” En alsof dit nog niet genoeg is hebben Sven en Fred dichter bij huis nog een perfecte openingsact gevonden: “traditioneel trappen we de middag af met onze twee bekende plaatselijke zangers Menno en Dennis!”

Kaartverkoop
Het eerste lustrum van de Amsterdamse Middag bij Riche belooft met deze waanzinnige line-up een absoluut spektakel te worden, tot groot genoegen van Sven en Fred. De voorverkoop begint zaterdag 10 december om 16:00 in de zaal bij Hotel Riche. Tickets zijn €22,50 per stuk. Sven: “Gezien de fanclub van Frans Bauer verwachten we een flinke toeloop.” Fred vult aan: “Vol is dus écht vol!” Voor de VIP-kaartjes wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met Fred of Sven, dit vanwege het zeer beperkte aanbod.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant