Popkoor Cheers houdt in 2023 het Queenproject We will rock you,
Popkoor Cheers houdt in 2023 het Queenproject We will rock you, Foto: Eigen foto

Popkoor Cheers organiseert Queenproject We Will Rock You

Kunst en cultuur 1.091 keer gelezen

GENNEP | Met veel enthousiasme zijn 100 mensen in 2020 begonnen met het Queenproject. Het project was bedoeld voor mensen die graag zongen of wilden ervaren hoe het is om (tijdelijk) samen muziek te maken. Door corona werd het helaas stopgezet. Maar het begint weer! Iedereen is van harte welkom om met de Cheersleden Queennummers in te studeren en deze op 9 en 10 mei 2023 uit te voeren tijdens twee spetterende optredens! 

Al eerder organiseerde Cheers een musicalproject. Dit was een groot succes. Er ontstond een andere dynamiek binnen het koor en een aantal nieuwkomers besloot na het project lid te worden. Ook voor de Cheersleden zelf was dit een hele leuke ervaring. Toen besloten werd om in 2020 te beginnen met het Queenproject, kon niemand bevroeden dat zoveel mensen hieraan mee wilden doen. De organisatie zag zich zelfs genoodzaakt om een aanmeldstop in te voeren. 

Met 100 mannen en vrouwen ging het gelegenheidskoor aan de slag. Het plezier spatte er vanaf! Des te beroerder was het dat door corona het hele project afgeblazen werd. Voor Cheers was het echter duidelijk: een keer gaan we dit opnieuw oppakken. Dat gaat nu gebeuren in januari 2023, met Cheers en oude en nieuwe projectleden. Vanaf 10 januari worden er wekelijks nummers van de legendarisch popgroep ingestudeerd. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen. De uitvoeringen, met verrassende elementen naast de muziek, vinden plaats op dinsdag 9 mei en woensdag 10 mei. 

Enthousiast geworden om samen liedjes te zingen als The Show must go on, Bohemian Rhapsody of Killer Queen? Geef dan vóór 20 december op bij Dorry Smeets (06-40649378) of via e-mail: cheers.gennep@gmail.com. Wacht echter niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt. De deelnamekosten voor het totale project bedragen 30 euro; dit is inclusief de map met alle liedjes. Meer informatie over Cheers zie www.cheers-gennep.nl of de Facebookpagina. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant