Afbeelding
Foto:

Boswandeling: ‘Kennis maken met de elektrische kant van bomen’

Algemeen 427 keer gelezen

PLASMOLEN | Op zondag 30 oktober om 14:00 zal er een bijzondere boswandeling plaats vinden op de Sint Jansberg bij Plasmolen. Schrijver en directeur van de Template stichting, Sander Funneman, is uitgenodigd en zal wandelaars meenemen in een veelal onbekende kant van bomen; hun elektromagnetische straling en communicatie met elkaar en hun omgeving.

Samen met kwantum bioloog, Henk Kieft schreef Sander het boek Stralende Bomen. Dit boek is onlangs verschenen en neemt de lezer mee op een reis naar de energetische kant van bomen, over stralende bomen dus.

Tijdens de wandeling krijgen de deelnemers onder meer de elektrische kant van bomen te horen en te zien en kunnen ze meedoen aan een intuïtief ervaringsgerichte oefening.

Bomen blijken elektromagnetische wezens die stroom opwekken, signalen uitzenden en elektrisch met elkaar verbonden zijn. Dit plaatst ze in een grotere context waardoor de fysieke manier van kijken naar de natuur begint te kantelen en plaats maakt voor een bio-elektrische visie op het ecosysteem. Dit wordt in het boek omschreven, vertellen de organisatoren Miranda Lambermont en Marion Verweij.

Voor deelname aan de wandeling vragen we een kleine bijdrage van 5,- euro. Ook is het boek ‘Stralende Bomen’ te koop voor een introductieprijs, eventueel gesigneerd door schrijver Sander Funneman.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze boswandeling, stuur dan een email naar: Marion@excellentza.nl. We sturen je dan meer informatie. 


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant