Kunst van Ankie Rampaart en Paul Verstegen zijn alle zondagen in oktober te zien in KunstLokaal Mook
Kunst van Ankie Rampaart en Paul Verstegen zijn alle zondagen in oktober te zien in KunstLokaal Mook

Expo Rampaart & Verstegen maand in KunstLokaalMook

Algemeen 202 keer gelezen

MOOK EN MIDDELAAR | Stichting Jacques van Mourik presenteert in de maand oktober een nieuwe tentoonstelling in LunstLokaalMook. Van zondag 2 tot en met 30 oktober pronken in de galerie aan de Rijksweg 86 de werken van Ankie Rampaart en Paul Verstegen. 

De textiele werken van Ankie Rampaart roepen herinneringen op aan een tijd die voorbij is. Kunstenares Rampaart is erg geïnteresseerd in geschiedenis. In haar werk gebruikt ze oude foto’s van familieleden als basis, ze borduurt deze met de naaimachine of met de hand. Zo komen ze opnieuw tot leven. Bij voorkeur maakt ze gebruik van oude stoffen, papier, haakwerk en vilt. 

De abstracte schilderijen van Paul Verstegen ontstaan door lagen die over elkaar heen worden gezet. Hierdoor ontstaat er een interessante gelaagdheid, waarbij kleur en kwaststreek belangrijk elementen van het beeld zijn. Binnen zijn werk laat hij zich leiden door wat spontaan ontstaat. In de expositie toont Paul voornamelijk zijn recente werken waarin hij veel heeft geëxperimenteerd met mono prints op verschillende ondergronden en mixed media.

KunstLokaalMook is gevestigd aan de Rijksweg 86 in Mook. De galerie van Stichting Jacques van Mourik is open op zondagen. De openingstijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur.  Zie ook www.kunstlokaalmook.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant