De boeken waarin Gerard Sonnemans schrijft over Gennep.
De boeken waarin Gerard Sonnemans schrijft over Gennep.

‘De geschiedenis van Gennep in ooievaarsvlucht’

Algemeen 97 keer gelezen

GENNEP | Boekenschrijver en verhalenverteller Gerard Sonnemans geeft in de Kinderboekenweek, op zaterdagmiddag 8 oktober een kinderlezing ‘De geschiedenis van Gennep in ooievaarsvlucht’. De interactieve lezing wordt gehouden bij de Tourist Info Gennep in het stadhuis. 

Wat is dat voor vreemd kannetje? Van wie was die fluit? En dat horloge? En werd die jonge Norbert nou ridder of monnik? Gerard Sonnemans kan er super interessant over vertellen.
Gerard Sonnemans schrijft voor peuters tot pubers (en ouder), over vroeger en over nu, over avonturen dichtbij en ver weg.

De kinderlezing is in de raadzaal van het stadhuis, misschien wel het belangrijkste gebouw van Gennep! De jonge bezoekers en hun ouders/begeleiders kunnen daarna op de benedenverdieping bij de Tourist Info de kinderboeken die hij geschreven heeft bekijken. Als je wilt, zet schrijver Sonnemans in gekochte boeken een handtekening of een opdracht.

Alle kinderen van ongeveer zes tot twaalfjaar zijn welkom, of je nu in Gennep woont of er op vakantie bent. En ouders mogen natuurlijk ook mee.


Uit de krant

Uit de krant