Wil jij de Hello Goodbye Band ook zien? Tickets zijn te boeken via https://shop.ik ben aanwezig.nl/tickets/event/team-tim-party.
Wil jij de Hello Goodbye Band ook zien? Tickets zijn te boeken via https://shop.ik ben aanwezig.nl/tickets/event/team-tim-party.

Team Tim party voor het goede doel bij Riche Boxmeer

Algemeen 346 keer gelezen

BOXMEER | Team Tim organiseert op zondag 14 oktober een mooie avond voor het goede doel, het Hersentumorfonds. In de grote zaal bij Riche in Boxmeer treden die avond maar liefst drie spectaculaire bands en een DJ op. 

Allereerst is er de Hello Goodbye Band. Deze in de regio bekende naam speelt met name muziek uit de jaren zestig. Variërend van romantisch tot rauw tot gepolijst, luchtig of swingend, het repertoire gaat alle kanten op.

The Swim, een nieuw trio uit Boxmeer en Nijmegen, staat die avond ook op de bühne. Deze band brengt nummers ten van onder andere Johnny Cash, the Police, Prince en bv Neil Young. Uniek aan The Swim is dat ze de bekende liedjes in een fris, nieuw jasje steken.

Nog onbekend in Boxmeer is de Arnhemse meiden pop- en rock coverband No Bananas. Zij brengen stevige rocksongs van onder andere AC/DC en Foo Fighters, maar ook Michael Jackson, Tina Turner en zelfs Guus Meeuwis ten gehore.

Staat er geen band op het podium? Dan zal Dj Bramble de sfeer op peil houden met de lekkerste tracks.

Tickets a €15 - komen geheel ten goede aan het hersentumorfonds. Tim Manders, waarnaar Team Tim vernoemd is, stierf op 21 december 2014 op 27 jarige leeftijd aan een hersentumor.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant