Het station Mook-Molenhoek
Het station Mook-Molenhoek Foto: SK-Media

Minder treinen op de Maaslijn wegens ‘beperkt materieel’ bij Arriva

Algemeen 146 keer gelezen

REGIO | Arriva kampt met een tekort aan in te zetten materieel. Hierdoor voelt het vervoerdersbedrijf zich noodgedwongen een groot aantal treinritten op de Maaslijn te schrappen. Reizigers die deze morgen gebruik willen maken van de spoorlijn dienen rekening te houden met andere reistijden en extra drukte. 

Vanuit Nijmegen richting Venray vervallen de ritten van 7:23 uur, 8:53 uur, 12:53 uur en 13:53 uur. In de andere richting, van Venray richting Nijmegen zijn de ritten van 8:03 uur, 9:33 uur, 13:33 uur en 14:33 uur uit de dienstregeling van vandaag gehaald.

Meer problemen bij Arriva
Wat de oorzaak van het gebrek aan materieel is, is niet bekend. Gisteren ontstond er ook al veel problematiek op de Maaslijn door een defect treinstel op het spoor bij Vierlingsbeek. Reizigers konden toen niet per trein Vierlingsbeek passeren.
Vorige week kampte de vervoerder ook al met problemen. Door personeelstekort vielen er maandag 12 september diverse ritten uit. De daaropvolgende vrijdag ging het personeel in staking, met een lege spoorlijn tot gevolg.

Uit de krant

Uit de krant