V.l.n.r.: Martijn van Ooij, Femke Vendel, Erwin Kersten, Kimber Gieseck-Heere en Twan Poels.
V.l.n.r.: Martijn van Ooij, Femke Vendel, Erwin Kersten, Kimber Gieseck-Heere en Twan Poels.

Open Huizen Dag bij Twan Poels Makelaardij

Algemeen 601 keer gelezen

CUIJK | Wie zich momenteel actief op de huizenmarkt begeeft, als verkoper dan wel als koper, heeft zaterdag 1 oktober natuurlijk met rood omcirkeld in de agenda. Die dag is namelijk de landelijke NVM Open Huizen Dag. Bij veel te koop staande woningen gaat de deur een hele middag van het slot voor iedereen die graag een kijkje wil nemen. Voor Makelaardij Twan Poels hét moment om ook een ‘Open Kantoor Dag’ te houden.

Bouwen, bouwen, bouwen. Politici blijven het roepen, roepen, roepen. Of het voldoende is of niet, dat er in het Land van Cuijk veel projecten worden gerealiseerd of in de pijplijn zitten, kan niet worden ontkend. Makelaardij Twan Poels is bij veel van die nieuwbouw betrokken. “In Oeffelt komt er binnenkort een nieuwbouwproject met o.a. zes koopwoningen. In Mill met acht, in Oploo met 12 en in Escharen met zelfs 24 woningen. Bij alle zijn wij betrokken voor de verkoop.” Aan het woord is Erwin Kersten, mede-eigenaar van het Cuijkse makelaarskantoor en erkent NVM-makelaar en NVM Nieuwbouwspecialist. “De start verkoop voor het project in Mill is op 11 oktober en de projecten in Oeffelt en Oploo gaan eind oktober in de verkoop’’

Het kantoor is open!
“Precies daarom houden wij tijdens de Open Huizen Dag ook een inloopdag hier op kantoor. Omdat we veel bij nieuwbouwprojecten betrokken zijn, kunnen we bij veel objecten een plaatje laten zien. Maar als mensen gewoon binnen kunnen lopen om vragen te stellen, bieden we hen toch een goed beeld van die nieuwbouwwoningen.” Erwin en zijn collega’s gaan zelfs verder dan enkel wat plaatjes. Op de grote televisieschermen op het kantoor willen de vastgoedexperts het aanbod interactief tot leven brengen. “We hebben hier zelfs muurmonsters, dakpannen en kleine stukken van het hout uit de bouw liggen. Zo kunnen mensen een beetje voelen en aanraken wat er gebouwd gaat worden. Je wilt een nieuw huis toch beleven? Een woning kopen doe je tenslotte op basis van gevoel!”

Met de Open Kantoor Dag denkt Makelaardij Twan Poels een verfrissend concept te bieden. Het is net even anders dan anders. “Normaliter moet je bij makelaars een afspraak maken, nu loop je volledig vrijblijvend even binnen. De drempel is gewoon nóg iets lager dan normaal. Dat zullen veel mensen fijn vinden.” 

De koffie staat klaar
Ben jij geïnteresseerd in een mooie nieuwbouwwoning in het Land van Cuijk? Bijvoorbeeld in Oeffelt, Oploo, Mill of Escharen? Of heb je interesse in lopende projecten? Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar in het project Molenheide Buiten te Mill, appartementen beschikbaar in het project De Heeren Van Boxmeer en nog enkele woningen beschikbaar in het project Parc Juglans te Boxmeer. Of ben je benieuwd hoe het project in de Cuijkse Tuinen Zuid vorm krijgt? Loop dan op zaterdag 1 oktober even binnen bij het kantoor van Makelaardij Twan Poels aan het Stationsplein in Cuijk. Onder het genot van een vers bakje koffie kun je de makelaars alles vragen, vragen, vragen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant