De Kerstmarkt belooft weer een waar, winters spektakel te worden.
De Kerstmarkt belooft weer een waar, winters spektakel te worden.

Kerstmarkt Land van Cuijk

Algemeen 1.154 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | In het weekend van 17 en 18 december wordt er op de Brink in Sint Anthonis en het nabijgelegen Oelbroeck een mooie, sfeervolle Kerstmarkt georganiseerd. Op deze Kerstmarkt vind je natuurlijk de leukste snuffelitems, maar ook zullen er hapjes, drankjes en entertainment aanwezig zijn.

De organisatie is al jaren bezig met het plannen van de Kerstmarkt, deze is namelijk voortgevloeid uit het voormalige BrinkEvent. Dit was van oorsprong een Koopzondag waarbij er op de Brink ruimte was voor de ondernemers van gemeente Sint Anthonis die geen etalage hadden. Ondertussen kreeg dit event steeds meer en meer een sfeervol Sint tintje maar uiteindelijk is er gekozen voor Kerst. 

Heel veel sfeer
“Maar de grootste verandering is dat iedereen nu welkom is om een kraam of huisje te huren,” verduidelijkt een van de organisatoren Eefke Peeters. “We hadden én hebben grootse plannen, maar we beginnen relatief ingetogen, voor ons doen dan. Maar wel met minimaal 50 Kerstkramen en Kersthuisjes en vooral veel sfeer! Die sfeer vind je op de Brink onder andere in de vorm van een levende Kerststal en in dit weekend zal ook de Lichtjestocht plaatsvinden. We hebben ook een prachtig nieuwe kiosk op de Brink waar natuurlijk live muziek ten gehore wordt gebracht. Middels een magisch pad kom je bij het onlangs prachtig verbouwde Oelbroeck uit. Hier zal je via het eveneens sfeervolle pleintje ook binnen heerlijk warm genieten van al het moois wat niet alleen Sint Anthonis, maar dus ook de rest van het Land van Cuijk te bieden heeft.”

Wil jij op de Kerstmarkt staan?
“We hebben echt veel leuke gesprekken met toffe partijen over de invulling, maar daar durf ik me nog niet over uit te laten. Er wordt gelukkig enthousiast gereageerd door ondernemers die op de Kerstmarkt willen komen te staan. Er is nog plek, dus als ondernemers willen kunnen zij mij mailen voor meer info op eefke@eefkepeeters.nl volg @brinkevent op Facebook voor de updates!”

Uit de krant

Uit de krant