De heren van Wonen Boxmeer helpen je graag bij iedere verbouwing.
De heren van Wonen Boxmeer helpen je graag bij iedere verbouwing.

Oktober Woonmaand bij Wonen Boxmeer: ‘Kom vooral langs’

Algemeen 407 keer gelezen

BOXMEER | Bouw- of verbouwplannen? Haal de expertise dan niet van ver maar zoek dicht bij huis. In Boxmeer alleen al zijn genoeg bedrijven en handige jongens te vinden die tot in de perfectie alles voor je kunnen regelen. Gezamenlijk vormen ze het collectief Wonen Boxmeer. Nieuwsgierig geworden? Op zondag 25 september verzamelen ze zich op het Boxmeerse Raadhuisplein om iedereen meer te vertellen over hun bezigheden. Dit in het kader van het naderende Oktobermaand Woonmaand.

Door Mans Pere

Of je nou wil verbouwen omdat je toe bent aan iets nieuws, meer ruimte nodig hebt of wil verduurzamen, bij Wonen Boxmeer kun je alles tot in de puntjes laten regelen. De negen aangesloten bedrijven, te weten MN Kozijn Boxmeer, Boxmeers Tapijthuis, Van Bon Elektro, Weren interieurprojecten, Sanidrome Pennings, Morgana De Best-Noy, Mondial Movers van Dijk, MH Hoveniers en Langen Keukens en Badkamers, staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit, goede service en geen gedoe. Typisch Boxmeers dus en precies wat je zoekt!

“Dat is direct de kracht van onze bedrijven. Wij kennen de regio en de regio kent ons. Dat staat garant voor een persoonlijke service en korte, Boxmeerse lijntjes.” Ton Weren van Weren interieurprojecten is overtuigd van de kracht van het samenwerkingsverband. Bij een grote verbouwing komen vaak verschillende facetten kijken die binnen het specialisatie van diverse bedrijven vallen. “Wij verwijzen onze klanten dan graag naar elkaar door omdat we van elkander weten dat we goede, eerlijke bedrijven zijn met dezelfde werkwijze. Zo garanderen we dat de klant niet voor verrassingen komt te staan.”

Deze gedachtegang past binnen de huidige wensen van veel klanten. Men wil graag ontzorgd worden. “Ze willen binnen komen lopen, hun wensenlijst doorgeven en nergens omkijken naar hebben,” legt Ton uit. “Daarom is ons wooncollectief zo handig. Met ons negenen kunnen we bijna elke klus wel regelen.” Zo wordt het de consument wel heel makkelijk gemaakt. 


Het is niet de eerste keer dat Wonen Boxmeer op het Raadhuisplein staat om met iedereen kennis te maken. 

Maak kennis
Op zondag 25 september krijgt men het zelfs nog makkelijker. Dan komen de Boxmeerse woonexperts namelijk naar jou toe. Ton: “We gaan een grote tent opzetten midden in het centrum. Iedereen is dan vrij om even binnen te lopen en te buurten. Wij zijn helemaal niet van plan om dan allerlei offertes uit te schrijven, nee we willen gewoon met de mensen kennis maken. Dat ze weten wie wij zijn en waar we voor staan.” Wonen Boxmeer wil zich die dag dus puur even goed in de spotlights zetten en het winkelde koopzondagpubliek kennis laten maken met wat er in de regio voor expertise is.

Dit beproefde concept wordt al enkele jaren door Wonen Boxmeer opgezet. Toch wordt de 2022-editie iets anders. De woonstand staat er dit maal een maandje eerder. “Door eind september er al te staan trappen we de Oktobermaand woonmaand echt goed af. We kunnen mensen bijvoorbeeld vast inlichten over eventuele scherpe kortingen en leuke acties,” licht Ton toe. “Daarnaast is de kans op mooi weer ook een stuk groter in september. Dat is ook wel lekker.”

Win een ballonvaart
Dus, heb jij prachtige (ver)bouwplannen en nog geen wilde plannen op zondag 25 september? Kom dan tussen 12:00 en 17:00 uur een gezellig kijkje nemen bij de stand van Wonen Boxmeer op het Raadhuisplein. Niet alleen kun je allerlei info inwinnen over de mogelijkheden bij de verschillende bedrijven, je kunt er ook vast een afspraak maken. Ton: “Daarnaast is het ook gewoon heel erg gezellig. Erik Adams komt zelf live de muziek verzorgen!” Verder kunnen alle bezoekers meedoen aan een spetterende prijsvraag waarmee ze een heuse ballonvaart kunnen winnen, beschikbaar gesteld door Sunnergy Boxmeer. Wat je precies moet doen… “Dat zeg ik nog niet,” grapt Ton. “Kom vooral langs. Het belooft een mooie middag te worden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant