Steven ontving van Amber van Beusekom namens Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. een mooi gereedschapspakket.
Steven ontving van Amber van Beusekom namens Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. een mooi gereedschapspakket. Foto:

Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V. overhandigt prijs op bouwplaats Villa Lierdal te Molenhoek

Algemeen 629 keer gelezen

GROESBEEK | Op zaterdag 18 juni vond de Dag van de Bouw in Molenhoek plaatst. Tijdens deze druk bezochte dag was de bouwplaats opengesteld voor publiek. Op de Dag van de Bouw werden tevens twee prijsvragen gehouden.

Dag van de Bouw
Op de Dag van de Bouw was veel te beleven op de zonovergoten bouwplaats. Er stond een koffiekraam en een ijskraam. Bezoekers konden rondlopen op het terrein om een kijkje te nemen in de in aanbouw appartementen. Hierdoor kregen omwonenden, kopers en bezoekers een beeld wat er precies gebouwd wordt op de locatie van de voormalige autogarage.

Prijsvraag
Naast alle activiteiten waren er ook twee standjes met prijsvragen. De prijsvraag “hoeveel gevelstenen worden er op het gehele project gemetseld?” werd door Theo gewonnen. Hij ontving op maandag 18 juli een bouwradio beschikbaar gesteld door BMN Bouwmaterialen Veghel.

De tweede prijsvraag “hoeveel schroeven zitten er in de pot?” werd gewonnen door Steven. Hij ontving van Amber van Beusekom, namens Aannemingsbedrijf Janssen-Groesbeek B.V., een uitgebreid gereedschapspakket, beschikbaar gesteld door technisch groothandel Van der Stad. 

Uit de krant

Uit de krant