Afbeelding
#KoopLokaal

Van Lunen Adviesgroep: Onafhankelijk advies met een persoonlijke noot

Algemeen 26 keer gelezen

BOXMEER | Bank-, verzekerings- en hypotheekzaken. Voor velen levert het hoofdbrekens, stress en ongemak op. Niet voor de Gert-Jan Weijers van Van Lunen Adviesgroep in Boxmeer. Gevestigd aan het Weijerplein bestiert Gert-Jan niet alleen de RegioBank-vestiging, maar ook het assurantiekantoor. Op een manier die past bij de regio en de lokale gedachtegang: persoonlijk, laagdrempelig en van mens tot mens.

“Dat vind ik heel belangrijk!” benadrukt Gert-Jan. “Wij hebben hier een assurantiekantoor waar mensen aan het werk zijn. Dus moet de deur ook gewoon open zijn voor mensen om binnen te lopen en vragen te stellen. Dat werkt zoveel fijner dan van een scherm.” 

Gert-Jan is al sinds 1994 werkzaam bij het Boxmeerse assurantiekantoor. Hij is open, aimabel en breed geïnteresseerd. Hij praat net zo makkelijk over hypotheekrendement als over de stikstofcrisis of Daags na de Tour. Dat maakt de adviseur tot een prettige gesprekspartner die met het grootste gemak het complexe papierwerk omzet tot een begrijpelijk verhaal. “Mensen vinden onze manier van werken fijn omdat ze ons kennen. Ze weten wie wij zijn en waar we voor staan. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.” En dat is al jaren zo. Gert-Jan: “Ik heb mensen waarvan opa en oma al ooit bij ons kwamen. Van generatie op generatie wordt geadviseerd naar ons te gaan voor advies. Dat is heel mooi.”

Onafhankelijk advies
Waarover kan Van Lunen Adviesgroep dan dit goed doordachte, persoonlijke advies geven? “Over verzekeringen bijvoorbeeld. Dat is ongeveer 70% van wat wij hier doen. Verzekeringen, zowel zakelijk als particulier. Wij kijken dan samen met jou naar de situatie, wat je wil verzekeren en tegen welke voorwaarden. Vervolgens zoeken wij, geheel onafhankelijk, welke verzekeraar het beste bij jou past.”

Vergelijkbaar is de hypotheektak. Ook hierin kunnen de medewerkers gedegen en weloverwogen advies geven. “Loop je bij ons binnen, dan wordt er gekeken naar de beste voorwaarden passend bij de klant in combinatie met de voordeligste rente. ” 

RegioBank
Ook de aansluiting bij RegioBank heeft geen invloed op de onafhankelijkheid van Van Lunen Adviesgroep. “Dat is voor ons een mooie bijkomstigheid. Het past bij ons. In tegenstelling tot veel grote, andere banken, blijft RegioBank wel met hun kantoren in de dorpen zitten. Puur omdat het contact met de klant niet verloren mag gaan.” De gedachtegang van de RegioBank sluit dus naadloos aan bij die van Van Lunen Adviesgroep: Persoonlijke aandacht, als mensen onder elkaar.

Uit de krant

Uit de krant