Marcha van Dijk uit Gennep kwam als winnaar uit de bus bij de prijsvraag van het Frisse Blik Festival
Marcha van Dijk uit Gennep kwam als winnaar uit de bus bij de prijsvraag van het Frisse Blik Festival

Marcha van Dijk winnares prijsvraag Frisse Blik Festival Gennep

Algemeen 80 keer gelezen

GENNEP | Tijdens het Frisse Blik Festival in Gennep had JanssenPers Rotatiedruk een prijsvraag uitgeschreven. Festivalgangers mochten het gewicht en het aantal meters van een papierrol raden. De Gennepse Marcha van Dijk is hierbij als winnares te voorschijn gekomen. 

Afgelopen woensdag werd Marcha ontvangen door productieleider Albert Driessen van Janssenpers Rotatiedruk. Na een rondleiding door het bedrijf werd de winnares in het zonnetje gezet met een leuk cadeau en een mooie bos bloemen. 

Frisse Blik festival
Meer dan 30 interessante regionale ondernemers organiseerden samen met gemeente Gennep het Frisse Blik festival, op zaterdag 11 juni in het Elzendaalcollege te Gennep. Festivalgangers konden hier kennismaken met interessante werkgevers en brancheverenigingen uit de regio, bijvoorbeeld door te babbelen met werknemers of deel te nemen aan allerlei activiteiten. Ook was er een heuse CV-dokter, een leerwerkloket voor loopbaanbegeleiding en workshops over succesvol solliciteren.

Het festival werd georganiseerd voor iedereen die zoekt naar een nieuwe baan, een carrièreswitch, toffe stageplek of gewoon heel erg nieuwsgierig is.

Uit de krant

Uit de krant