Lee Tonnaer nam afscheid van de Mookse gemeenteraad.
Lee Tonnaer nam afscheid van de Mookse gemeenteraad. Foto: Jos Gröniger
Jaaroverzicht

Wat gebeurde er in de maand oktober 2021?

Algemeen 96 keer gelezen

Het jaaroverzicht van De Maas Driehoek en Maas- & Niersbode. Wat gebeurde er in oktober 2021?

BOXMEER | Marel gaat in 2022 fors uitbreiden. Op een braakliggend terrein aan de Raamstraat, recht tegenover het huidige pand van de machinebouwer, zal een nieuw warehouse van 12.000m2 worden gerealiseerd. “Met de nieuwbouw creëren we een toekomstige bestendige werkomgeving voor onze medewerkers”, aldus Roger Claessens van Marel. Met het oog op een toekomstbestendige werkomgeving voor alle medewerkers is deze aanpassing van het Marel-bedrijfspand zeer gewenst. In februari 2022 gaat de eerste schop in de grond voor de realisatie van de uitbreiding.

MOOK | De gemeenteraad van Mook en Middelaar ging vanaf 1 oktober verder zonder PvdA’er Lee Tonnaer (77). In de raadsvergadering van 30 september werd hij uitgezwaaid. Hij was 12,5 jaar lid van de gemeenteraad. In een afscheidsinterview met de Maas & Niersbode zei hij te vinden dat raadsleden maximaal drie perioden zitting zouden moeten nemen in de gemeenteraad. Met het oog op de verkiezingen van 16 maart maakte de fractievoorzitter direct na zijn aankondiging plaats voor Ton Broekmans. “Je bent weg op het moment dat je het vertrek aankondigt. Dat wil ik niet.”

OTTERSUM | De dan nog net 16-jarige Evi Gröniger reisde als lid van de dames-zitvolleybalploeg van TeamNL af naar het Europees Kampioenschap in het Turkse Kemer. De jonge international reisde met Oranje naar de Turkse Riviéra af om ervaring op te doen. De ploeg werd tiende. TeamNL bereidde zich voor op het Wereldkampioenschap in China, medio mei 2022.

Aan de Raamstraat in Boxmeer gaat Marel een nieuw warehouse bouwen.
Evi Gröniger nam deel aan het EK zitvolleybal in Turkije

Uit de krant

Uit de krant