Stichtingvoorzitter Mieke Dekkers overhandigt Piet ten Haaf de sleutels.
Stichtingvoorzitter Mieke Dekkers overhandigt Piet ten Haaf de sleutels. Foto: Jos Gröniger
Jaaroverzicht

Wat gebeurde er in de maand september 2021?

Algemeen 124 keer gelezen

Het jaaroverzicht van De Maas Driehoek en Maas- & Niersbode. Wat gebeurde er in september 2021?

CUIJK | Een 17-jarige man uit Nijmegen en een 16-jarige vrouw uit Cuijk werden medio september aangehouden in verband met een steekincident op dinsdag 14 september bij het treinstation van Cuijk. Eén van in totaal drie slachtsoffers liep ernstige verwondingen op aan zijn nek en arm. Een tweede slachtoffer raakte lichtgewond in zijn hand. Ook een betrokken vrouw raakte door het incident gewond. Zij liep gelukkig geen steekwonden op.

CUIJK | Na twee jaar zonder zwieren en zwaaien, kon het Cuijkse kermispubliek genieten van de spannendste attracties, uitdagende spelletjes en natuurlijk smakelijke zoetigheden. Lange tijd bleef het spannend: kon de ‘Kuukse’ kermis wel doorgaan met de maatregelen? Het werd een volmondig ja, al werden een paar voorzorgsmaatregelen genomen. Zo was er dit jaar geen grote opening of vuurwerkshow plus een gewenste looproute. De kermis trok vijf dagen lang veel publiek.

PLASMOLEN | Met een opgelucht ‘We mogen weer’ kondigde pottenbakker en medeorganisator Guul Jacobs de internationale pottenbakkersmarkt Keramisto weer aan. In het weekend van 18 en 19 september werd het vermaarde evenement gehouden. De markt vond voor het eerst plaats zonder keramist Geert Jacobs. Hij overleed in april dit jaar.

GENNEP | Na een langdurige periode zonder, kreeg Stichting Vrienden van Norbertus weer de beschikking over de rolstoelbus. De vervanger van de uitgebrande bus werd op 24 september ingewijd.

Drukte en vooral veel plezier tijdens de kermis in Cuijk.
Bij een steekincident bij station Cuijk raakten drie mensen gewond.

Uit de krant

Uit de krant